Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρολογικο πρόβλημα με Seat Leon mk2

Herculess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα! Αρκετό καιρό πριν, ενώ είχα τα φώτα αναμμένα, έβαλα μπρος τον κινητήρα και μου κάηκε μια λάμπα από το μπροστά φανάρι και σταμάτησε να δουλεύει το φαν του αέρα, ο αναπτήρας και τα μπεκ νερου του υαλοκαθαριστήρα. Άλλαξα τη λάμπα και είπα θα κάηκε μαζί με τη λάμπα καμιά ασφάλεια. Αφού τις έλεγξα  όλες δεν βρήκα τίποτα. Κάνα εξάμηνο μετά αφού δεν μπόρεσα να το φτιάξω μόνος μου το πήγα στην αντιπροσωπεία για σέρβις και τους είπα να δουν το και για αυτό το πρόβλημα. Πάει ο μάστορας να το δει και μου λέει ότι δουλεύουν κανονικά! Και όντος δούλεψαν, χωρίς να έχει κάνει κάτι, οπότε υπέθεσα ότι θα είναι κάποια επαφή. Για 2 μήνες δούλευαν όλα οκ, αλλά ξαφνικά σταμάτησαν να δουλεύουν πάλι. Τώρα όμως βρίσκομαι στο εξωτερικό με το αμάξι αυτό και τα εργατικά πάνε 80 ευρώ την ώρα, οπότε ψάχνω να βρω τι φταίει να το φτιάξω μόνος μου. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Ασφάλειες δεν είναι τις έλεγξα με πολύμετρο, αλλά μήπως είναι κάποιο ρελέ? Πως βλέπω ότι είναι καμένο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O αναπτηρας εχει δικια του ασφαλεια συνηθως, η με κατι ακομα οπως ραδιο/cd... Ο ανεμηστηρας παλι εχει δικια του και οσο για τα μπεκ δεν εχω ιδεα.. :P Εχεις συναγερμο πανω στο αμαξι η xenon ? 

Για αρχή τσέκαρε το βύσμα που κουμπώνει στο φανάρι μήπως δεν πατάει καλά.

Η λάμπα δουλεύει κανονικά με το που την άλλαξα. Τα υπόλοιπα δεν δουλεύουν, αναπτήρας, μπεκ και φαν του καλοριφερ.

O αναπτηρας εχει δικια του ασφαλεια συνηθως, η με κατι ακομα οπως ραδιο/cd... Ο ανεμηστηρας παλι εχει δικια του και οσο για τα μπεκ δεν εχω ιδεα.. :P Εχεις συναγερμο πανω στο αμαξι η xenon ? 

Οι ασφάλειες είναι εντάξει τις κοίταξα οπτικά και με πολύμετρο. κάτι ποιο γενικό πρέπει να είναι για να μην δουλεύουν όλα μαζί. Δεν έχω xenon ή συναγερμό πάντως.

Κατι σε καποια γειωση στραβονει και στα κανει αυτα μαλλον... Απο λαμπακια κλπ σε ολο το υπολοιπο αμαξι εισαι οκ? Ειχαμε ενα θεμα σε ενα suzuki wagon r... παταγες κορνα αναβαν τα φωτα, με τα flash κορναρε μονο του, το κεντρικο κλειδωμα εκανε τα δικα του και το radio-cd εσβηνε μονο του οποτε ηθελε...Τι σκατα? βγαλαν και ιους για αυτοκινητα λεγαμε? :P  Λυσαμε ολο το αμαξι μετρησαμε, καναμε 1002 και τελικα ξερεις τι ηταν? Η πισω δεξια λαμπα πορειας/φρενου... λειτουργουσε κανονικοτατα απλα ειχε μαυρισει και κατι βραχυκυκλωνε μεσα της...

Κατι σε καποια γειωση στραβονει και στα κανει αυτα μαλλον... Απο λαμπακια κλπ σε ολο το υπολοιπο αμαξι εισαι οκ? Ειχαμε ενα θεμα σε ενα suzuki wagon r... παταγες κορνα αναβαν τα φωτα, με τα flash κορναρε μονο του, το κεντρικο κλειδωμα εκανε τα δικα του και το radio-cd εσβηνε μονο του οποτε ηθελε...Τι σκατα? βγαλαν και ιους για αυτοκινητα λεγαμε? :P  Λυσαμε ολο το αμαξι μετρησαμε, καναμε 1002 και τελικα ξερεις τι ηταν? Η πισω δεξια λαμπα πορειας/φρενου... λειτουργουσε κανονικοτατα απλα ειχε μαυρισει και κατι βραχυκυκλωνε μεσα της...

ναι όλα τα υπόλοιπα είναι οκ. απ ότι μου λες, δύσκολα μπορεί να βρεθεί η βλάβη αφού μπορεί να είναι οποιαδήποτε λεπτομέρεια :cry: . Θα κοιτάξω τα βύσματα απο τις λάμπες μπας και είναι αυτό. Εγώ ήλπιζα ότι θα ήταν κανα ρελε να το άλλαζα να τελείωνα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...