panaggiotis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 παιδια, εχω ενα htc sensation και δεν μπορω να ανοιξω το wifi, καμοια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Τι εννοείς δεν μπορείς να ανοιξεις το wifi? Δηλαδη πατας το enable/disable του wifi και δεν κάνει τιποτα; έχεις stock ή custom rom; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panaggiotis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 εχω περασε cyanogen mod 10 και 10.1 και τωρα εχω μια αλλη... το παταω, λεει turning on wifi και μετα κλεινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να φταίει η rom που έχεις περάσει, πριν περάσεις άλλη rom πήγαινε στη σελιδα απο έκει που την κατέβασες και δες τι bugs έχει και τι δεν δουλέυει, αν είναι μεσα σε αυτά τότε το μονο που έχεις να κάνεις ειναι να πάς σε άλλη rom, ή να πέριμένεις ο developer της rom που έχεις τώρα να το λύσει και να την ξαναπεράσεις, αν πάλι δεν αναφέρετε πουθενα αυτο το πρόβλημα άπλα κάνε πλήρη καθαρισμό απο το clockwork recovery και ξανακάντην install Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panaggiotis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 σου εξηγω οτι με ολες τις rom που εχω βαλει (με πολα factory reset και wipe) και παλι το εχει... αλλα ειχα και roms με τις οποιες δουλεβε, καμοια ιδεα για καμοια rom που να δουλεβει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε αυτη την rom . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panaggiotis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 θα το δοκιμασω και θα σου πω, ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα