christakos07 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 ε ναι...οτι λεει ο nk_surfer. οταν το κανεις,μονο κριμα δεν θα λες για τα λεφτα που πεταξες στην sabertooth. απο οτι εχω καταλαβει,ουτε σταθεροτητες εχεις τεσταρει ουτε τιποτα ε? βαλε στοχο τα 4.6 και δες με ποσο πιο λιγο ρευμα εισαι σταθερος. Όταν λες να τεστάρω τη σταθερότητα;
Thanos1972 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 εμ ειναι σταθερος στα ρολογια που δινεις με το ρευμα που δινεις η σου κολλαει σε παιχνιδια και προγραμματα? καλα,πας και κανεις Overclock χωρις να ξερεις τι εννοουμε με τον ορο σταθεροτητα?σορρυ κιολας.γυρνα τον στα default(εργοστασιακα) μην σου μεινει και μας βριζεις μετα. 1
christakos07 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 εμ ειναι σταθερος στα ρολογια που δινεις με το ρευμα που δινεις η σου κολλαει σε παιχνιδια και προγραμματα? καλα,πας και κανεις Overclock χωρις να ξερεις τι εννοουμε με τον ορο σταθεροτητα?σορρυ κιολας.γυρνα τον στα default(εργοστασιακα) μην σου μεινει και μας βριζεις μετα. Με το occt τον τέσταρα επί 12 λεπτά και ήμουν εντάξει στα 4.6 σταθερά χωρίς κόλλημα.Η θερμοκρασία στο package δεν ξεπέρασε τους 53 βαθμούς. Ορίστε και οι αποδείξεις: Να ανεβάσω και τα γραφήματα?
Thanos1972 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 οχι τα γραφηματα δεν χρειαζεται να τα ανεβασεις.αλλα τα 12 λεπτα δεν ειναι τιποτα οσον αφορα την σταθεροτητα.αστο κανενα 2ωρο το occt.
christakos07 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μετά από 1.30 ώρα έχουμε τα παρακάτω Στα 51-52 βρίσκομαι σχεδόν 1.30 ώρα.Εκτός από ένα σκαμπανέβασμα στο 61. Καλά είμαι; Site: Γραφήματα occt.
Thanos1972 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 καλα εισαι,χαμηλωσε ενα τικ το ρευμα μπας και εισαι σταθερος με λιγοτερο.
f3anor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας κι απο μενα!!Εψαχνα στο forum καποιο thread για OC στον 8350 με σχετικες οδηγιες και γνωμες γιατι τα uefi bios μου φαινονται λιγο περιπλοκα σε σχεση με το παλιο περιβαλλον bios αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν χρησιμοποποιησω τις ιδιες οδηγιες στην msi 990fx-GD80 που εχω θα ειμαι οκ ή παιζει διαφορετικο σεταρισμα?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα