Προς το περιεχόμενο

Overclock fx 8350-asus sabertooth 990fx r2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ναι...οτι λεει ο nk_surfer.

οταν το κανεις,μονο κριμα δεν θα λες για τα λεφτα που πεταξες στην sabertooth.

απο οτι εχω καταλαβει,ουτε σταθεροτητες εχεις τεσταρει ουτε τιποτα ε?

βαλε στοχο τα 4.6 και δες με ποσο πιο λιγο ρευμα εισαι σταθερος.

Όταν λες να τεστάρω τη σταθερότητα;

Δημοσ.

εμ ειναι σταθερος στα ρολογια που δινεις με το ρευμα που δινεις η σου κολλαει σε παιχνιδια και προγραμματα?

καλα,πας και κανεις Overclock χωρις να ξερεις τι εννοουμε με τον ορο σταθεροτητα?σορρυ κιολας.γυρνα τον στα default(εργοστασιακα)

μην σου μεινει και μας βριζεις μετα.

• Like 1
Δημοσ.

εμ ειναι σταθερος στα ρολογια που δινεις με το ρευμα που δινεις η σου κολλαει σε παιχνιδια και προγραμματα?

καλα,πας και κανεις Overclock χωρις να ξερεις τι εννοουμε με τον ορο σταθεροτητα?σορρυ κιολας.γυρνα τον στα default(εργοστασιακα)

μην σου μεινει και μας βριζεις μετα.

Με το occt τον τέσταρα επί 12 λεπτά και ήμουν εντάξει στα 4.6 σταθερά χωρίς κόλλημα.Η θερμοκρασία στο package δεν ξεπέρασε τους 53 βαθμούς.

Ορίστε και οι αποδείξεις:

2h51pvm.jpg

Να ανεβάσω και τα γραφήματα?

Δημοσ.

οχι τα γραφηματα δεν χρειαζεται να τα ανεβασεις.αλλα τα 12 λεπτα δεν ειναι τιποτα οσον αφορα την σταθεροτητα.αστο κανενα 2ωρο το occt.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας κι απο μενα!!Εψαχνα στο forum καποιο thread για OC στον 8350 με σχετικες οδηγιες και γνωμες γιατι τα uefi bios μου φαινονται λιγο περιπλοκα σε σχεση με το παλιο περιβαλλον bios :P αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν χρησιμοποποιησω τις ιδιες οδηγιες στην msi 990fx-GD80 που εχω θα ειμαι οκ ή παιζει διαφορετικο σεταρισμα?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...