Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 2 PC της υπογραφής μου τα οποία τρέχουν Win 8 και τα 2, έχω βάλει στο ένα το AVG Free και στο άλλο το Media Center έχω το Avira Free.

Ενώ όμως παλιότερα, χωρίς δικές μου ρυθμίσεις και ενέργειες, το Remote Desktop μου ξεκίναγε μια χαρά, τώρα που χρειάστηκε να ξαναπεράσω windows και στα 2 και έβαλα τα εν λόγω δωρεάν antivirus, δεν με αφήνει να συνδεθώ με τίποτα.

Εννοείται έχω ελέγξει firewall και ό,τι δυνατότητες exclude μου έδιναν τα antivirus, αλλά και πάλι τίποτα.

Έχω καταφύγει στη λύση του Team Viewer για τώρα, αλλά εννοείται δεν είναι βιώσιμο, πάει πολύ αργά...

Για πείτε καμμιά ιδέα... το θέμα είναι ότι κι από το laptop που προσπαθώ δεν με αφήνει, οπότε θα δοκιμάσω τώρα να βγάλω το avira και να βάλω επίσης το AVG και εκεί και να δω τί ψάρια θα πιάσω..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Φτου τίποτα.... ακόμα και με το antivirus απεγκατεστημένο, δεν με αφήνει να μπω. Και δεν καταλαβαίνω τί γίνεται... Έχω ελέγξει μέχρι και security policies, έχω μπει στον router μου μήπως κάτι γίνεται από κει, έχω ελέγξει μπρος και πίσω τα firewalls.

Τίποτα.

Καμμιά ιδέα guyz;;;

Καλά δεν το πιστεύω...

Απλά ήθελε ένα κλικ στα remote settings του System (από δεξί κλικ στον Υπολογιστή μου).

Εντάξει, τόσο απλό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...