bill777 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 παιδια ελπιζω να ρωταω σωστα. Ψαχνω για συλλογη ΜΑΜΕ και βρισκω παρα πολλα και δεν ξερω πια να κατεβασω. θα ηθελα μια συλλογη που να ειναι οσο τον δυνατον πιο ολοκληρομενη. πχ τωρα εχω βρει 2 .το ενα γραφει α. ΜΑΜΕ 0 150 CHDs και ειναι 287.35 GB!!!Και το αλλο γραφει β. ΜΑΜΕ 0 150 Roms και ειναι 28.08 GBΚαι ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι το σωστο και γιατι τοσο μεγαλη η διαφορα τους σε μεγεθος?Ευχαριστω πολυ!
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Το μικρό είναι τα rom δηλαδή όσα παιχνίδια είχαν βγει σε «τσιπάκι» (και το ποιο πλήρες πρέπει να είναι γύρο στα 40gb)το άλλο έχει όλα τα παιχνίδια που έχουν βγει σε σκληρό δίσκο cd laserdisc κτλ...
bill777 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξερω τι ειναι το laser disk , αξιζει γενικα να κατεβασω αυτα τα 287 GB??? Ειναι καλυτερα αυτα τα αιχνιδια?
Bspus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Και τα 28GB πληρες σετ θα ειναι μαλλον, απλα θα ειναι split-merged (δηλαδη χωρις διπλά roms στα παιχνιδια με πολλαπλες εκδοσεις) To laser disk ειναι ενας οπτικος δισκος που εξωτερικα μοιαζει με τα cd αλλα εχει μεγεθος σχεδον σαν του βινυλιου. Φορματ που εμφανιστηκε πριν τα cd, εσβησε οριστικα μεσα του 90 και χρησιμοποιουνταν για ταινιες. Επισης ηταν αναλογικο. Τα παιχνιδια του mame δεν ειχαν laser disk. Καποια μεταγενεστερα ομως ειχαν cd και καποια σκληρους δισκους. Το chd ειναι ενα φορματ που ανεπτυξαν ειδικα για το mame για να αποθηκευουν με συμπιεση αλλα γρηγορη προσβαση στα δεδομενα σε αυτα τα mass storage. Τα πιο πολλα απο αυτα δεν δουλευουν σωστα, καποια δεν δουλευουν καθολου και καποια αλλλα ακομα και να δουλευουν ειναι πολυ αργα ακομα και σε δυνατα pc. Καποια ξερω οτι δουλευουν καλα, οπως τα killer instinct 1 & 2 Επισης δεν ειναι αυτονομα. Ακομα και τα παιχνιδια που ειχαν σκληρο δισκο η cd (οποτε chd στο mame) εχουν και το αντιστοιχο rom που θα ειναι στο σετ των 28GB και χρειαζονται και τα 2. Οποτε ξεκινα με το μικρο, και αμα βρεις καποιο παιχνιδι που θες να δοκιμασεις και εχει chd φερε επιλεκτικα το chd απο το torrent 2
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Το laser disk ήταν ο πρόδρομος του dvd,τώρα αν αξίζει ή όχι τι να σου πω...σου περισσεύουν πρώτα από όλα ~300gb;;;; Άποψή μου βρες πρώτα καμιά λίστα βρες καμιά εικόνα να τα δεις πως είναι και κατέβασε μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν ή λίγα λίγα να τα παίζεις λίγο και να δεις αν αξίζει να τα κρατήσεις ή όχι. Είναι πολλά τα 300gb...................... Τα παιχνιδια του mame δεν ειχαν laser disk.dragons lair....
Bspus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 dragons lair.... Σωστος! Το παιχνιδι ηταν ολο cutscenes αποθηκευμενα στο Laser Disk. Τα chd για το Dragon's Lair ειναι γελοιωδως τεραστια, αλλα απ'οσο ξερω υπαρχει ενας εξειδικευμενος emulator για laserdisk games, το DAPHNE που χρησιμοποιει mpeg2 συμπιεση και τα εχει φερει σε λογικα μεγεθη χωρις ουσιαστικη απωλεια ποιοτητας
marios_geo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ είχα άγχος να τα "έχω ολα", αλλά δεν αξίζει. Τζάμπα χώρος. Βρες αυτα που σου αρέσουν η έπαιζες μικρός η... και κατέβασέ τα. Παρεπιπτωντος μην ξεχάσεις να παίξεις το μέγιστο Cadillac and dinosaur 1
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Σωστος! Το παιχνιδι ηταν ολο cutscenes αποθηκευμενα στο Laser Disk. Τα chd για το Dragon's Lair ειναι γελοιωδως τεραστια, αλλα απ'οσο ξερω υπαρχει ενας εξειδικευμενος emulator για laserdisk games, το DAPHNE που χρησιμοποιει mpeg2 συμπιεση και τα εχει φερει σε λογικα μεγεθη χωρις ουσιαστικη απωλεια ποιοτητας Έχουν βγάλει όλοι την σειρά σε ipad τώρα πρόσφατα(αν θυμάμε καλά ipad),νομίζω και σε original και βελτιωμένο Και εγώ είχα άγχος να τα "έχω ολα", αλλά δεν αξίζει. Τζάμπα χώρος. Βρες αυτα που σου αρέσουν η έπαιζες μικρός η... και κατέβασέ τα. Παρεπιπτωντος μην ξεχάσεις να παίξεις το μέγιστο Cadillac and dinosaur Ε,τα 40gb τα κατεβάζεις αν είσαι λίγο πωρωμένος (σαν εμένα)
rus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδια, μιας και ο λογος για το ΜΑΜΕ μπορειτε να μου πειτε πως αλλαζει η αναλυση της εικονας? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2013 από rus
NeOSL Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 <p>παιδια ελπιζω να ρωταω σωστα. Ψαχνω για συλλογη ΜΑΜΕ και βρισκω παρα πολλα και δεν ξερω πια να κατεβασω. θα ηθελα μια συλλογη που να ειναι οσο τον δυνατον πιο ολοκληρομενη. πχ τωρα εχω βρει 2 .<br><br> το ενα γραφει α. ΜΑΜΕ 0 150 CHDs και ειναι 287.35 GB!!!<br> Και το αλλο γραφει β. ΜΑΜΕ 0 150 Roms και ειναι 28.08 GB<br><br> Και ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι το σωστο και γιατι τοσο μεγαλη η διαφορα τους σε μεγεθος?<br><br> Ευχαριστω πολυ!</p> Κατέβασε τη μεγάλη έκδοση (αν σου το επιτρέπει ο χώρος στον δίσκο σου) για να μπορείς να παίξεις και το Killer Instinct . Υποθέτω ότι η μεγάλη έκδοση είναι ένα μόνο αρχείο και δεν σου επιτρέπει να κατεβάσεις παιχνίδια μεμονωμένα . Έτσι βρήκα την 0.149 , σαν ένα αρχείο , το Killer Instinct κολλάει λίγο στην αρχή , μετά στρώνει (το ρυθμίζεις με το + και το - αν θυμάμαι καλά , έχω να παίξω καιρό) . Και όπως προαναφέρθηκε ... μην ξεχάσεις να παίξεις το Cadillacs and Dinosaurs , καθώς και τα the punisher και metal slug . Λιώσιμο ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα