bill1000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 εχω το s4 mini και θελω να ρωτησω το εξης: ανοιγω τα δεδομενα για να τσεκαρω το widget του καιρου. μετα τα κλεινω και βλεπω στο data usage του avg οτι εχουν χρησιμοποιησει δεδομενα (της ταξης των ΚΒ βεβαια) και αλλες 5 εφαρμογες (συγχρονισμος επαφων google, samsung push service, μουσικη google play, ενημερωση λογισμικου και youtube). να σημειωσω οτι δεν εχω ενεργοποιημενο το συγχρονισμο της google. μπαινω στο gmail αλλα δεν βλεπω καμια επαφη μεσα. απενεργοποιω την εφαρμογη "συγχρονισμος επαφων google" και παρολα αυτα μετα που ξανανοιγω τα δεδομενα βλεπω να εχει χρησιμοποιησει παλι! τι στο καλο γινεται; δεν με προβληματιζει απο οικονομικης πλευρας (μιλαμε για ΚΒ) αλλα θελω να ξερω τι κανει το κινητο μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ετσι λειτουργουν τα smartphones ! Δυστυχος ...! κατεβασε την εφαρμογη 3g watchdog απο το google play και απο εκει μπορεις να ελενχεις τα παντα σχετικα με τα δεδομενα ! Ελπιζω να βοηθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill1000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απαντηση! Το avg εχει κ αυτο καλες υπηρεσιες σε οτι αφορα το data usage. Τωρα εβαλα κ περιορισμό δεδομένων παρασκήνιου. Παντως ειναι το πρωτο μου smartphone κ δεν ειμαι συνηθισμένος να μην ελεγχω τα παντα.. χωρίς root λογικά δεν μπορούμε να κάνουμε κατι περισσότερο ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απαντηση! Το avg εχει κ αυτο καλες υπηρεσιες σε οτι αφορα το data usage. Τωρα εβαλα κ περιορισμό δεδομένων παρασκήνιου. Παντως ειναι το πρωτο μου smartphone κ δεν ειμαι συνηθισμένος να μην ελεγχω τα παντα.. χωρίς root λογικά δεν μπορούμε να κάνουμε κατι περισσότερο ετσι; χωρις να ειμαι σιγουρος με root λογικα θα μπορεις να περιορισεις ακομα περισσοτερο! απλα οταν δεν χρησιμοποιεις τα κλεινεις και εισαι παντα σιγουρος! εγω βεβαια πχ στο δικο μου εχω 1,5 gb ανα μηνα οποτε δεν με απασχολει και πολυ ... εχω τα data παντα ανοιχτα ! αλλα να ξερεις οτι αν δεν εχεις πακετο δεδομενων η χρεωση ειναι ανα kb...απο 1-3 cents ανα kb ! οποτε τοτε καλυτερα να τα κλεινεις ! Φιλικα παντα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill1000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ γ τις γρήγορες απαντήσεις σου δημητρη! Καλο βραδυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα