ele_vi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) παρηγγειλα την zalman cnps12x κ για ραμ τις ballistix 8GB 1866 crucial. To ερωτημα ειναι : υπαρχει περιπτωση οι ραμ να βρισκουν στον ανεμιστηρα της ψυχτρας? αν καποιος γνωριζει θα με βοηθουσε πολυ ευχαριστω μαλλον θα χω προβλημα ,χανω το πρωτο σλοτ :S επειδη τις εχω παραγγηλει σημερα απ το d.master να τις ακυρωσω ?να παρω καποιες αλλες low profile? η μπορω να τις βαλω στα επομενα 3 σλοτ? Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2013 από ele_vi
John-lamia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 κανενας? καλημέρα. αυτό είναι θέμα μητρικής αδερφέ. απ την στιγμή που ξέρεισ τισ διαστάσεισ σε ψυκτρα και μνήμες πάρε χάρακα και μετά την μητρική να δεισ τι παίζει.
ele_vi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 καλημέρα. αυτό είναι θέμα μητρικής αδερφέ. απ την στιγμή που ξέρεισ τισ διαστάσεισ σε ψυκτρα και μνήμες πάρε χάρακα και μετά την μητρική να δεισ τι παίζει. καλημερα!! δυστυχως δεν ειναι εφικτο να μετρησω τις αποστασεις γιατι δεν τα εχω στα χερια μου τα πραγματα, περιμενω τις επομενες μερες να μου ερθουν. οποτε για σιγουρια πρεπει να παω σε lower profile ram
ele_vi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια θα μου προτεινει κανεις ραμ low profile γι αυτη την Site: mobo μου ειπαν πως περνει πανω απο 1600 mhz
John-lamia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια θα μου προτεινει κανεις ραμ low profile γι αυτη την Site: mobo μου ειπαν πως περνει πανω απο 1600 mhz http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550361 αρκετα καλες για την τιμη τους. και ειναι και στα 1866
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα