Xorxhs! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Είμαι σε αναζήτηση μηχανικού πληκτρολογίου έως 100 με κύρια χρηση gaming. Έχω ακούσει για το trigger και το tk . Brown switches preferred.
MaxPayne Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3023820/Razer-BlackWidow-2013-US.htmlκαι το stormtrigger
Fulgore1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Είμαι σε αναζήτηση μηχανικού πληκτρολογίου έως 100 με κύρια χρηση gaming. Έχω ακούσει για το trigger και το tk . Brown switches preferred. Για το Trigger εχεις ακουσει γιατι ειναι το φτηνοτερο μηχανικο πληκτρολογιο στην Ελληνικη αγορα και προσφερει πραγματα που τα βλεπεις σε αντιστοιχα πληκτρολογια 130+ευρο. Απο μενα απο αποψη τιμης(δηλαδη απολυτο Vfm,χαρακτηριστικων και προσωπικης χρησης Trigger με τα 1000) και να και η παλια τιμη του http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806864. Στπ Quickfire θα δωσω το θετικο οτι εχει αρκετες επιλογες σε διακοπτες(αν και ακουω οτι οι κατα προτιμηση διακοπτες για gaming ειναι κυριως red/black),αλλα δυστηχως ειναι αρκετα ακριβοτερο και δεν εχει και Wrist Rest(αν σε ενδιαφερει)αν και για μενα στο θεμα με τους διακοπτες αν εχεις μαθει στα πληκτρολογια μεμβρανης(Microsoft,logitech)τοτε σε οποιο μηχανικο και να πας θα μεινεις το ιδιο εντυπωσιασμενος.
Xorxhs! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αν το trigger ειχε brown switches θα το τσιμπαγα χωρις 2η σκεψη. Τι επατε το ινσομνια και δεν μπορω να κανω copy paste λινκ για να σου δειξω ότι οι περισσοτεροι gamers χρησιμοποιούν red και μετα brown. Αλλα overall brown>all. Wrist rest δεν με ενδειαφερει..
Zaknafein Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή δοκίμασες black και δεν σου κάνουν; Το ΤΚ είναι compact πληκτρολόγιο, με διαφορετικές λίγο αποστάσεις σε σχέση με τα full size, είσαι σίγουρος ότι θα σε βολέψει;
Xorxhs! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Όχι δεν εχω δοκιμασει καποιο με black switches kai δεν ειπα ότι μου κανει το tk, απλα είμαι σε αναζητηση ενός mech keyboard κατά προτιμηση με brown switches. To razer από ότι ειδα δεν εχει φωτιζομενα πληκτρα..
Fulgore1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αν το trigger ειχε brown switches θα το τσιμπαγα χωρις 2η σκεψη. Τι επατε το ινσομνια και δεν μπορω να κανω copy paste λινκ για να σου δειξω ότι οι περισσοτεροι gamers χρησιμοποιούν red και μετα brown. Αλλα overall brown>all. Wrist rest δεν με ενδειαφερει.. Οι Brown ειναι πιο all around,απο Red και Brown αρα λογικο αρκετοι να προτιμουν και Brown. Και αυτο που εγραψες οτι Brown ειναι οι καλυτεροι ειναι μεγα λαθος για τον πολυ απλο λογο οτι ο καθενας παιρνει τους διακοπτες που τον βολευουν,ειτε ειναι red ειτε Black ειτε Brown.Εγω προσωπικα δεν προκειται να εδινα σχεδον 50% παραπανω χρηματα για να αγορασω αντι του Trigger το Quickfire http://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.html μονο και μονο για τους διακοπτες.Τωρα αν θες κυριως Brown μαλλον ειναι μονοδρομος το Quickfire TK(απο Ελλαδα παντα)
Xorxhs! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 http://mechanicalkeyboards.com/mechanical_switches.php εδώ είσαι Δεν έγραψα οτι οι brown ειναι οι καλύτεροι αλλά συμφωνα με feedback χρηστών θα ηθελα κατι overall καλο με προσανατολισμό το gaming. Μην περιοριζεστε σε προτασεις απο ελληνικά μαγαζιά αλλα και απο εξω που θα ερθουν Ελλάδα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 θα σου έλεγα να περίμενες για το νέο QuickFire Ultimate αλλά δεν νομίζω ότι θα παίζει έως 100 euro, οπότε χώσου για το QuickFire TK...
Xorxhs! Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) το μονο αρνητικο είναι ότι δεν εχει numpad/home/delete.. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2013 από Xorxhs!
Hamurabi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Παιδια ψαχνω και εγω μηχανικο αλλα ασυρματο κατωαπο 100ευρω. Εγω ομως το θελω καθαρα για typing. Τι προτεινετε? Το logitech k800 μαρεσει και εχει οσα θελω αλλα δεν ειναι μηχανικο ρε γαμωτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 δεν υπάρχει ασύρματο μηχανικό από όσο ξέρω..
Hamurabi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καποιο ασυρματο με φως αθορυβο και ανετο στη πληκτρολογηση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 λάθος topic τότε, μηχανικά only εδώ
necd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 μη το λες....το logitech g710+ με τα orings ειναι αρκετά αθόρυβο (εγώ τα έβγαλα, αλλα ειναι θέμα γούστου ). btw, το βρήκα στα media markt στα 99€ και δεν μπορούσα να αντισταθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα