Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε αναζήτηση μηχανικού πληκτρολογίου έως 100 με κύρια χρηση gaming. Έχω ακούσει για το trigger και το tk . Brown switches preferred.

Δημοσ.

Είμαι σε αναζήτηση μηχανικού πληκτρολογίου έως 100 με κύρια χρηση gaming. Έχω ακούσει για το trigger και το tk . Brown switches preferred.

Για το  Trigger εχεις ακουσει γιατι ειναι το φτηνοτερο μηχανικο πληκτρολογιο στην Ελληνικη αγορα και προσφερει πραγματα που τα βλεπεις σε αντιστοιχα πληκτρολογια 130+ευρο. Απο μενα απο αποψη τιμης(δηλαδη απολυτο Vfm,χαρακτηριστικων και προσωπικης χρησης Trigger με τα 1000) και να και η παλια τιμη του http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806864.

Στπ Quickfire θα δωσω το θετικο οτι εχει αρκετες επιλογες σε διακοπτες(αν και ακουω οτι οι κατα προτιμηση διακοπτες για gaming ειναι κυριως red/black),αλλα δυστηχως ειναι αρκετα ακριβοτερο και δεν εχει και Wrist Rest(αν σε ενδιαφερει)αν και για μενα στο θεμα με τους διακοπτες αν εχεις μαθει στα πληκτρολογια μεμβρανης(Microsoft,logitech)τοτε σε οποιο μηχανικο και να πας θα μεινεις το ιδιο εντυπωσιασμενος.

Δημοσ.

Αν το trigger ειχε brown switches θα το τσιμπαγα χωρις 2η σκεψη. Τι επατε το ινσομνια και δεν μπορω να κανω copy paste λινκ για να σου δειξω ότι οι περισσοτεροι gamers χρησιμοποιούν red και μετα brown. Αλλα overall brown>all. Wrist rest δεν με ενδειαφερει..

Δημοσ.

Δηλαδή δοκίμασες black και δεν σου κάνουν; Το ΤΚ είναι compact πληκτρολόγιο, με διαφορετικές λίγο αποστάσεις σε σχέση με τα full size, είσαι σίγουρος ότι θα σε βολέψει;

Δημοσ.

Όχι δεν εχω δοκιμασει καποιο με black switches kai δεν ειπα ότι μου κανει το tk, απλα είμαι σε αναζητηση ενός mech keyboard κατά προτιμηση με brown switches. To razer από ότι ειδα δεν εχει φωτιζομενα πληκτρα..

Δημοσ.

Αν το trigger ειχε brown switches θα το τσιμπαγα χωρις 2η σκεψη. Τι επατε το ινσομνια και δεν μπορω να κανω copy paste λινκ για να σου δειξω ότι οι περισσοτεροι gamers χρησιμοποιούν red και μετα brown. Αλλα overall brown>all. Wrist rest δεν με ενδειαφερει..

Οι Brown ειναι πιο all around,απο Red και Brown αρα λογικο αρκετοι να προτιμουν και Brown. Και αυτο που εγραψες οτι Brown ειναι οι καλυτεροι ειναι μεγα λαθος για τον πολυ απλο λογο οτι ο καθενας παιρνει τους διακοπτες που τον βολευουν,ειτε ειναι red ειτε Black ειτε Brown.Εγω προσωπικα δεν προκειται να εδινα σχεδον 50% παραπανω χρηματα για να αγορασω αντι του Trigger το Quickfire http://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.html μονο και μονο για τους διακοπτες.Τωρα αν θες κυριως Brown μαλλον ειναι μονοδρομος το Quickfire TK(απο Ελλαδα παντα)

Δημοσ.

http://mechanicalkeyboards.com/mechanical_switches.php

 

εδώ είσαι :)

 

Δεν έγραψα οτι οι brown ειναι οι καλύτεροι αλλά συμφωνα με feedback χρηστών θα ηθελα κατι overall καλο με προσανατολισμό το gaming. Μην περιοριζεστε σε προτασεις απο ελληνικά μαγαζιά αλλα και απο εξω που θα ερθουν Ελλάδα

  • Super Moderators
Δημοσ.

θα σου έλεγα να περίμενες για το νέο QuickFire Ultimate αλλά δεν νομίζω ότι θα παίζει έως 100 euro, οπότε χώσου για το QuickFire TK...

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω και εγω μηχανικο αλλα ασυρματο κατωαπο 100ευρω.

Εγω ομως το θελω καθαρα για typing.

Τι προτεινετε?

Το logitech k800 μαρεσει και εχει οσα θελω αλλα δεν ειναι μηχανικο ρε γαμωτο.

Δημοσ.

μη το λες....το logitech g710+ με τα orings ειναι αρκετά αθόρυβο (εγώ τα έβγαλα, αλλα ειναι θέμα γούστου :P). btw, το βρήκα στα media markt στα 99€ και δεν μπορούσα να αντισταθώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...