Nihilist Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. Χάλασε απο το λάπτοπ μου η πλακέτα αλλά όλα τα αλλά είναι λειτουργικά. Αν το επισκευάσω, τα δεδομένα που υπήρχαν στον σκληρό θα είναι ακόμα εκεί, δεν θα έχουν χαθεί, σωστά;
madtaz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Εάν σε νοιάζουν μόνο τα δεδομένα του σκληρού και μόνο για αυτό το λόγο σε καίει να το επισκευάσεις, τότε δε χρειάζεται να μπεις στον κόπο. Ο σκληρός δίσκος αφαιρείται πολύ εύκολα και συνδέεται σε ένα άλλο pc ώστε να πάρεις τα δεδομένα σου. Αν πλακέτα εννοείς τη μητρική, πως λες ότι χάλασε? Στο πε κάποιος τεχνικός?
thelos257 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. Χάλασε απο το λάπτοπ μου η πλακέτα αλλά όλα τα αλλά είναι λειτουργικά. Αν το επισκευάσω, τα δεδομένα που υπήρχαν στον σκληρό θα είναι ακόμα εκεί, δεν θα έχουν χαθεί, σωστά; Τι laptop ειναι ακριβως φιλε μου ; πες μας ονομα κατασκευαστη και μοντελο.
Nihilist Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ναι τεχνικός με είπε οτι χάλασε η πλακέτα. Λογικα εννοεί την μητρική πλακέτα. Ολα τα αλλα ειναι λειτουργικά. <br><br> Το μοντέλο είναι Dell Inspiron 1564-0169. <br><br> Σκέφτομαι να το πουλήσω καθώς δεν έχω λεφτά για αγορά μητρικής αλλά επειδή ο σκληρός έχει προσωπικά μου αρχεία και εφόσον λειτουργεί θέλω να πάρω τα αρχεία μου με κάποιον τρόπο. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
nikomania-- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κάνεις το σκληρό εξωτερικό και είσαι έτοιμος. Η αγορά μητρική δεν συμφέρει καθόλου!!
magdalhnh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μια Site: τέτοια θήκη χρειάζεσαι. Βάζεις τον σκληρό σου μέσα και γίνεται εξωτερικός.
Heatspreader Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μπορείς να βγάλεις τον σκληρό δίσκο και να τον τοποθετήσεις στο PC κανονικά. Έτσι θα πάρεις ότι θέλεις από αυτόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα