Προς το περιεχόμενο

Watercooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικα αν ειχα το pc της υπογραφης σου θα πηγαινα σε μια απο τις 2 ετοιμες υδροψυξεις καθαρα λογω κοστους,και με την διαφορα των χρηματων θα πηγαινα σε μερικη αναβαθμιση 

http://www.skroutz.gr/s/2618897/Corsair-Hydro-Series-H100i-Extreme-Performance-CPU-Cooler.html?from=drop

http://www.skroutz.gr/s/2990827/CoolerMaster-Seidon-240M.html?from=drop(την εχει και το DigitalMaster στα 92 με δωρεαν μεταφορικα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι στο μέλλον θα βάλω και την κάρτα γραφικών αλλα μήπως είναι καλύτερα μια έτοιμη λύση τώρα και μετά αν βάλω και δεύτερη κάρτα γραφικών να παω σε custom μόνο για τις κάρτες???Μερική αναβάθμιση όταν λές σε τι???

Αν βαλεις και στη καρτα γραφικων, δεν πας σε ετοιμη αλλα και το σετ που εχεις επιλεξει θελει αλλαγες οπως αλλη αντλια (πιο δυνατη). Επισης οι ανεμηστηρες που εχεις βαλει ειναι ακριβουτσικοι, μπορεις να τη βγαλεις εξισου καλα με πιο φθηνους. Αλλα anyway, αυτο ερχεται τελευταιο. Αν δε μπορεις να ριξεις λεφτα τωρα, περιμενε μεχρι να αποφασισεις να βαλεις και τη gpu σε νερο. Πχ τωρα εχεις αντλια-reservoir στα 60 ευρω. Για μεγαλυτερο κυκλωμα θα θες αντλια+reservoir 90+ ευρω.

Μερικη εννοω αν αργοτερα αλλαξεις cpu και Gpu.Εχεις ενα πολυ ωραιο συστηνα αν και θεωρω υπερβολη να κοστιζει η ψυξη παραπανω απο την καρτα γραφικων και τον επεξεργαστη.

Και μιλαμε για μια σημαντικη διαφορα στα χρηματα 165-172ευρο(αναλογα το ποια ψυκτρα θα διαλεξεις.Μπορεις πχ αν πουλησεις την 7870 περιπου 160-175ευρο να πας σε πολυ δυνατοτερη καρτα γραφικων.Μια απο τα ιδια και για cpu αν αλλαξεις. Φυσικα οτι θελεις εσυ. Το pc ειναι κυριως για ταινιες, gaming,photoshop??

κυριως gaming και ταινίες.Βασικά θέλω να κάνω και overclock τον επεξεργαστή ώστε να μην τον αλλάξω σύντομα

Να πω την αλήθεια έχω βάλει στο μάτι και το κουτί της Corsair 800d που το έχω βρεί και σε καλή τιμή και βρίσκομαι σε δίλλημα

Για το pc της υπογραφης σου, το 800d με custom νερα ειναι overkill. Σκεψου οπως σου ειπε ο fulgore να κανεις καμια αναβαθμιση. Παντως και με πιο απλη ψυξη κανεις overclock. Προσωπικη αποψη, 350€+ για να ψυξεις Phenom και 7870, δεν αξιζουν.

• Like 1

κυριως gaming και ταινίες.Βασικά θέλω να κάνω και overclock τον επεξεργαστή ώστε να μην τον αλλάξω σύντομα

Να πω την αλήθεια έχω βάλει στο μάτι και το κουτί της Corsair 800d που το έχω βρεί και σε καλή τιμή και βρίσκομαι σε δίλλημα

Μπορεις να κοιταξεις και αναβαθμιση cpu και κουτιου. Ο λογος που αναφερω Cpu για αναβαθμιση σε gaming ειναι κυριως μετα το προφατο παραδειγμα του BF4 http://uk.ign.com/wikis/battlefield-4/PC_System_Requirements.

• Like 1

Το κουτί βασικά το συγκεκριμένο αργείς να το αλλάξεις έχει μέλλον να βάλεις τα πάντα μέσα πιστεύω.Το χτίζεις σιγά σιγά.Οσο για την cpu ειναι και αυτό στο πρόγραμμα να την αλλάξω.Απλώς προς το παρων δεν μπορώ όλα μαζί.

Το κουτί βασικά το συγκεκριμένο αργείς να το αλλάξεις έχει μέλλον να βάλεις τα πάντα μέσα πιστεύω.Το χτίζεις σιγά σιγά.Οσο για την cpu ειναι και αυτό στο πρόγραμμα να την αλλάξω.Απλώς προς το παρων δεν μπορώ όλα μαζί.

Εννοειται οτι οταν αγοραζεις καλο κουτι βασιζεσαι στο οτι εχει μελλον...Αλλα περισσοτερο ρολο παιζει το κουτι ή το hardware?? Το κουτι δε θα βοηθησει στο Bf4, o cpu ομως ναι.:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα το Hardware.Στο BF3 που παίζω τώρα με βγάζει μια χαρά σε καλή ανάλυση και όλα τα παιχνίδια που παίζω οι ρυθμίσεις είναι σε όλα ultra.Και ένα Benchmark που έκανα πριν

post-244051-0-11981600-1382292366_thumb.jpg

Επεξ/σία από alldaynews

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...