k_dinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Εμένα μου τη φέρανε... Βάζω τα στοιχεία mail κτλ, μου λέει οκ αλλά δεν έχεις ψηφίσει. Οκ, πατάω το σύνδεσμο, ψηφίζω μια χαρά, μου λέει μπράβο, βάλε τα στοιχεία για να πάρεις το παιχνίδι. Βάζω πάλι τα στοιχεία, μου λέει το account υπάρχει ήδη(really??), βάλε άλλο. Bάζω το 2ο mail, μου στέλνουν σύνδεσμο που μου λέει οκ αλλά δεν έχεις ψηφίσει. Οκ, πατάω το σύνδεσμο, ψηφίζω μια χαρά, μου λέει μπράβο, βάλε τα στοιχεία για να πάρεις το παιχνίδι. Βάζω πάλι τα στοιχεία, μου λέει το account υπάρχει ήδη(really??), βάλε άλλο. κτλ... Δεν το συνέχισα για 3η φορά....
nem52 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Εγώ τσίμπησα το Mafia ευχαριστώ Σημερα το εκανες? η τις προαλλες?
Luciddream Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Εμένα μου τη φέρανε... ... ... Δεν το συνέχισα για 3η φορά.... αν διάβαζες τα προηγούμενα πόστς θα εβλεπες οτι πρεπει να περιμενεις 1 εως 2 μέρες για να σου έρθει το email...
lionheart75 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Εμένα μου τη φέρανε... Βάζω τα στοιχεία mail κτλ, μου λέει οκ αλλά δεν έχεις ψηφίσει. Οκ, πατάω το σύνδεσμο, ψηφίζω μια χαρά, μου λέει μπράβο, βάλε τα στοιχεία για να πάρεις το παιχνίδι. Βάζω πάλι τα στοιχεία, μου λέει το account υπάρχει ήδη(really??), βάλε άλλο. Bάζω το 2ο mail, μου στέλνουν σύνδεσμο που μου λέει οκ αλλά δεν έχεις ψηφίσει. Οκ, πατάω το σύνδεσμο, ψηφίζω μια χαρά, μου λέει μπράβο, βάλε τα στοιχεία για να πάρεις το παιχνίδι. Βάζω πάλι τα στοιχεία, μου λέει το account υπάρχει ήδη(really??), βάλε άλλο. κτλ... Δεν το συνέχισα για 3η φορά.... Eτσι ακριβώς έκανε και σε μένα.
thetruth Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 και για οσους δεν προλαβαν ... αποκλειστικα για τα μελη του ινσομνια 5 ευρω ανα game στο section πωλησεις χαχαχα 4
billysK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Σημερα το εκανες? η τις προαλλες? τις προαλλες !
k_dinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 αν διάβαζες τα προηγούμενα πόστς θα εβλεπες οτι πρεπει να περιμενεις 1 εως 2 μέρες για να σου έρθει το email... Ακόμα δεν έχει έρθει mail σε κανένα λογαριασμό..
Luciddream Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Bάζω το 2ο mail, μου στέλνουν σύνδεσμο που μου λέει οκ αλλά δεν έχεις ψηφίσει. σε αυτο το λινκ μετα απο 1-2 μερες σου ενεργοποιει το game και σου δινει το κλειδι.(αφου εχεις ψηφισει)
Passionate Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πάντως το mafia 2 είναι τραγικό σαν παιχνίδι. Μονότονο και από gameplay δεν το λες και καινοτομία. Μόνο το story έχει ενδιαφέρον.
ison Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 και για οσους δεν προλαβαν ... αποκλειστικα για τα μελη του ινσομνια 5 ευρω ανα game στο section πωλησεις χαχαχα Τραγικος οποιος το έκανε... 1
alex999 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Mα να το δω σημερα; Κριμα και ψηνομουν Civilization 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα