Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανεις πιες η ρύθμισης για να λειτουργήσει το crossfire.οτι και να εχω δοκιμαση απο το bios το CCC δεν μου βγαζει την επιλογη για να το ενεργοποιησο.

post-159102-0-63213700-1382269619_thumb.jpg

post-159102-0-15699500-1382269631_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν εχει κανει τπτ και με τους drivers.

oταν ειχα κανει cf τον Α10 με την 6670 απλα κατεβασα τους τελευταιους οδηγους και μετα απ'το catalyst φαινοταν οτι εχει ενεργοποιηθει. μπορεις να ανεβασεις ενα prntscrn απ'το catalyst σου?

Δημοσ.

oταν ειχα κανει cf τον Α10 με την 6670 απλα κατεβασα τους τελευταιους οδηγους και μετα απ'το catalyst φαινοταν οτι εχει ενεργοποιηθει. μπορεις να ανεβασεις ενα prntscrn απ'το catalyst σου?

τι ρυθμισης ειχες στα bios θυμασαι ?

Δημοσ.

Δεν χρειαστηκε να πειραξω το bios για να ενεργοποιηθουν τα dual graphics. 

εισαι σιγουρος οτι ο Α4 κανει CF? απ'οτι ειδα στο κουτακι εχει μονο CF για Α10, Α8 και Α6

• Like 1
Δημοσ.

δεν βρηκα καπου κατι να το λεει αυτο....δλδ δεν εχουν βγαλει drivers να το υποστηριζουν?τα αλλα μοντελα richland τι κανουν με dual graphics?

Δημοσ.

σοβαρα δεν κανει?τι πατατα ειναι αυτη που εχει κανει η amd τωρα......

σωστά η εταιρία μας φταίει, όχι ο τελικός χρήστης που θέλει να κάνει Hybrid CrossFire μια Caicos 40nm GPU με μία VLIW4 based iGPU σε ένα APU! έλα νινί στον τόπο σου... 

Δημοσ.

σωστά η εταιρία μας φταίει, όχι ο τελικός χρήστης που θέλει να κάνει Hybrid CrossFire μια Caicos 40nm GPU με μία VLIW4 based iGPU σε ένα APU! έλα νινί στον τόπο σου... 

ελα μου?εσυ τωρα τι προβλημα εχεις αν εγω θελω να κανω κατι τετοιο?ρε κατι τυπακια που υπαρχουν.

και στην τελικη εγω ηθελα να δω τι παιζι.εσυ γτ να χαλαστης ετσι δεν ξερω.λες και σου εφαγαν το μπιφτέκι κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...