Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Με Galaxy S3

Evoliasmenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα μου φερανε ενα galaxy s3 για να το γυρισουμε απο την εκδοση android 4.1.2 στην 4.1.1 επειδη κολλαει...ομως κανωντας εγκατασταση το kies και το odin συμφωνα με τις οδηγιες απο εδω http://wccftech.com/guide-to-downgrade-firmware-on-samsung-galaxy-devices/ δεν εχω βρει το usb debugging...(ειδα και tutorials για το που βρισκεται) και το μονο που ανακαλυψα ειναι στα ελληνικα ο εντοπισμος σφαλματων...το τιckara γιατι δεν ειχε και τπτ αλλο και εκανα στο s3 το odin mode...(παντα συμφωνα με τις οδηγιες)αλλα οταν το βαζω στο καλωδιο κανει το πισι εκεινον τον ηχο που δεν εντοπιζει το usb και το odin δεν βρισκει τη συσκευη...τι κανω λαθος???

+ειδα παντως και σε αλλα site οτι με την 4.1.2 εχουν παρομοιο προβλημα και αλλοι αλλα οτι δοκιμασα για να επαναφερω το usb debugging ηταν ματαιο...παρακαλω ειναι επειγον οποιος μπορει να βοηθησει...ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφοσον το εχεις ενεργοποιησει (usb debug) ισως φταινε οι θυρες usb. Δοκιμασε τες ολες και αν εχεις και με αλλο καλωδιο...Το προβλημα ομως δεν ειναι αυτο στην ουσια αλλα το γιατι να κολλαει στην εκδοση 4.1.2 και οχι στην 4.1.1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφοσον το εχεις ενεργοποιησει (usb debug) ισως φταινε οι θυρες usb. Δοκιμασε τες ολες και αν εχεις και με αλλο καλωδιο...Το προβλημα ομως δεν ειναι αυτο στην ουσια αλλα το γιατι να κολλαει στην εκδοση 4.1.2 και οχι στην 4.1.1

για την ακριβεια δεν κολλαει....(συγνωμη) αλλα μολις κλειδωνει σβηνει η οθονη και ενω εχω ηχο κτλ(οτι λειτουργει) δεν εχω εικονα και αναγκαζεσαι να βγαλεις την μπαταρια για να κανει restart...με την προηγουμενη εκδοση δεν το εκανε αυτο

Επεξ/σία από Evoliasmenos

η 4.1.2 με την 4.1.1 εχουν διαφορες ως προς την ασφαλεια του λειτουργικου

κανε μια επαναφορα εργοστασιακων.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

μερικα s3 που και που σκαλωνουν με το touchwiz ψαξε στο ιντερνετ για το πως μπορεις να το διορθωσεις(99% απο αυτο ειναι)

η 4.1.2 με την 4.1.1 εχουν διαφορες ως προς την ασφαλεια του λειτουργικου

κανε μια επαναφορα εργοστασιακων.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

μερικα s3 που και που σκαλωνουν με το touchwiz ψαξε στο ιντερνετ για το πως μπορεις να το διορθωσεις(99% απο αυτο ειναι)

πρωτον η επαναφορα πως γινεται....και δευτερον το touchwiz τι ειναι ακριβως???

touchwiz ακυρο...δεν γινεται τπτ...δεν εχω μ'αυτο προβλημα...απλα οταν κλειδωσω απο το πλαι π.χ  μετα το ξεκλειδωνω ακουγεται ο ηχος αλλα η οθονη μενει μαυρη...(δεν βλεπω τπτ μονο ακουω)

.............καποιος???

το usb debugging απ'οτι καταλαβα  πρεπει να εχει αφαιρεθει απο την 4.1.2...(γι'αυτο πρεπει να εχω θεμα με το odin)

τελικα βρηκα λυση...ηταν λαθος download το samsung kies και δεν εκανε συνδεση με το odin....μολις περασα το kies του galaxy s3 απο το επισημο site δουλεψαν ολα κομπλε συμφωνα με τις οδηγιες του παραπανω site που εκανα επικολληση...σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια....

παιδια το προβλημα μου ειναι αλλο τωρα....μαλλον το αρχειο .tar που εχω δεν κανει γιατι στο odin γινεται το install κτλ εχω κανει τα reboot που ζηταει μετα κτλ....ανοιξε το κιν αλλα μαλλον ειναι η ιδια εκδοση(4.1.2)....μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω την εκδοση android 4.1.1...???

παρακαλω ας βοηθησει καποιος....το ολο θεμα ειναι οτι οταν κλειδωσεις το κινητο μετα στο ξεκλειδωμα ακουγεται ο ηχος οτι ξεκλειδωθηκε αλλα δεν αναβει η οθονη...πρεπει να βγαλεις την μπαταρια για να κανει restart....(εκδοση 4.1.2) 

παρακαλω ας βοηθησει καποιος....το ολο θεμα ειναι οτι οταν κλειδωσεις το κινητο μετα στο ξεκλειδωμα ακουγεται ο ηχος οτι ξεκλειδωθηκε αλλα δεν αναβει η οθονη...πρεπει να βγαλεις την μπαταρια για να κανει restart....(εκδοση 4.1.2) 

παιδια τελικα βρεθηκε το σωστο αρχειο .tar εγινε η εγκατασταση ολα κομπλε...το galaxy s3 γυρισε σε εκδοση 4.1.1 αλλα το προβλημα με το ξεκλειδωμα/μαυρη οθονη δεν εφυγε...

Κατι αλλο παιζει, γιαυτο σου προτειναμε οτι δε χρειαζεται να πας στη 4.1.1. Εκανες καθαρη εγκατασταση της 4.1.1?? Εσβησες τα παντα απο cache? Εβαλες original rom για το σωστο τηλεφωνο??

το rom ειναι custom...απλα δεν εχει πειραχτει εμφανισιακα κτλ...δεν εχει καμια διαφορα απο το original...αν κανω update παλι στο 4.1.2 μεσα απο το τηλ...μετα τι μπορουμε να κανουμε???

Καλα μας κανεις πλακα?Λογικο να εχει τετοιο προβλημα αφου ειναι custom.Προφανως δεν εχουν λυθει ολα τα προβληματα.Προσπαθησε να βαλεις αλλο κερνελ.

• Moderators

γιατι ειναι λογικο να εχει προβλημα επειδη ειναι Custom? στο δικο μου ανδροιδ (S II) οσες custom rom εχω βαλει (ειδικα γνωστες)

δεν ειχα ποτε προβλημα σε τιποτα! 

παιδια το κινητο εχει αυτο το προβλημα απο stock.....τι σχεση εχουν τα roms???το εμφανισε πρωτη φορα οταν πηγε ο φιλος μου να το φορτισει....

παιδια το κινητο εχει αυτο το προβλημα απο stock.....τι σχεση εχουν τα roms???το εμφανισε πρωτη φορα οταν πηγε ο φιλος μου να το φορτισει....

συγνωμη, ειχε προβλημα απο stock και αντι να το παει για αλλαγη το πειραξε κιολας?

συγνωμη, ειχε προβλημα απο stock και αντι να το παει για αλλαγη το πειραξε κιολας?

του το εστειλαν δωρο απο γερμανια(συγγενης του) αλλα δουλευε καλα για καποιες μερες...μολις πηγε να το φορτισει εκανε αυτο με το κλειδωμα/μαυρη οθονη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...