11demian111 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 λοιπον, κατεβασα το tunein στο blackberry. οταν συνδεομαι απο το δικο μου modem, την πρωτη φορα που θα συνδεθω σε σταθμο θα στριμαρει κανονικα. εαν αλλαξω σταθμο, δεν θα στριμαρει και η εφαρμογη θα κανει force close. ξερω οτι δεν ειναι θεμα της εφαρμογης αφου εχω δοκιμασει και απο αλλα modem και δουλευε αψογα. firewall εχω ενεργοποιημενο. αν δωσω καρφωτη ip στο κινητο για να την δωσω σε dmz, δεν φαινεται καν στους clients. καποτε θα αλλαξω modem να παρω κανενα της προκοπης, τωρα ομως τι κανω?
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 λοιπον, κατεβασα το tunein στο blackberry. οταν συνδεομαι απο το δικο μου modem, την πρωτη φορα που θα συνδεθω σε σταθμο θα στριμαρει κανονικα. εαν αλλαξω σταθμο, δεν θα στριμαρει και η εφαρμογη θα κανει force close. ξερω οτι δεν ειναι θεμα της εφαρμογης αφου εχω δοκιμασει και απο αλλα modem και δουλευε αψογα. firewall εχω ενεργοποιημενο. αν δωσω καρφωτη ip στο κινητο για να την δωσω σε dmz, δεν φαινεται καν στους clients. καποτε θα αλλαξω modem να παρω κανενα της προκοπης, τωρα ομως τι κανω? δοκιμες. α.ρωτα την Hol για κανα πιο νεο firmware. β.δοκιμασε με ξεκλειδωτο wifi. γ.δοκιμασε να δωσεις καρφωτα ip και να κανεις dmz(δεν χρειαζεται να φαινεται στους clients)αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι.δοκιμασε να κλεισεις επισης το firewall> δ.δοκιμασε να κλεισεις και το upnp .δες και το mtu να ειναι 1492 αντι για 1500. και τελευταια δοκιμη απο Pppoe/llc θα δοκιμαζα Pppoa/vcmux να δω αν θα αλλαζε κατι. ξερω πολλα σου εβαλα.τα περισσοτερα ισως δεν κανουν τιποτα αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησουμε.αλλιως ζητας απο Hol να σου αλλαξουν κανα ρουτερ.αν εχεις κανα αλλο παλιο απο αλλοο παροχο βαλε εκεινο .αλλιως μπορεις να παρεις αλλο ρουτερ η να παρεις με 25 ευρω το draytek vigor 2700 vg απο το www.ebw.gr .του αλλαζεις firmware γιατι εχει custom (για αυτο και ειναι τοσο φτηνο) και εχεις ενα ρουτερ που κανονικα κανει πιο πολλα λεφτα).οδηγιες για αλλαγη firmware υπαρχουν και εδω στο insomnia.
11demian111 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 α.μολις παρω για να με γυρισουν σε fastpath β.να εχει τοσο σημασια? αφου και στα υπολοιπα με wpa εμπαινα γ.δεν παιρνω καν ιντερνετ εαν βαλω καρφωτες... ομοιως και εαν κλεισω το upnp. mtu ειναι ηδη στα 1492 εχω ηδη αλλαξει ενα ρουτερ, το παλιο καηκε :Ρ . καλο αυτο που προτεινες, μαλιστα καπου ειδα οτι κανονικα κανει 190 και βαλε! αλλα του λειπουν αρκετα πραγματα οπως πχ χιλιαρι ethernet και wireless n. λογικα για να τα εχω αυτα πρεπει να παω πολυ πιο πανω σε τιμη, αλλα πιστευω αξιζει.
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 α.οκβ.μονο για δοκιμη .απλα για να πουμε οτι το δοκιμασαμε και αυτο και το αποκλειουμε One in a million.γ.κανονικα με καρφωτες Ip και καρφωτα dns θα πρεπενα παρει .εκτος αν δεν εβαλες dns οποτε λογικο.δ.επισης με κλειστο Upnp παλι θα πρεπε να ησουν οκ.αφου το κλεισεις τραβα κανα Reboot στο ρουτερ και δες πρωτα με το pc αν εχεις net.αρα εισαι pppoe/llc με 1492.δοκιμασε για δοκιμη pppoa/vcmux με mtu 1500 να δεις αν το κανει.ναι ειναι φτηνο ρουτερ το vigor και σχετικα παλιο αφου οπως ειπες δεν δινει wifi n ουτε gigabit.για τετοια θα πας πιο ψηλα σε χρηματα και σε vigor πολυ πιο ψηλα.150+ τουλαχιστον.εκτος αν πεις οτι παιρνεις κανα adsl/ vdsl modem router ταυτοχρονα για να εισαι κομπλε για αρκετα χρονια σιγουρα αξιζει απλα εξαρτατε και τα οικονομικα του καθενος.μετα σε πιο φτηνα ρουτερ με αρκετα πραγματα πανω παμε σε netgear και σε πιο φτηνα μετα πας σε tp link Που ειναι value for money χωρις κατι το τρελλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα