micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω ποιο lenovo ήταν εκείνο αλλά αν είχε ανεξάρτητη κάρτα γραφικών ati ή nvidia σίγουρα θα έπαιζε. Αυτά τα παιχνίδια που βασίζονται στην κάρτα γραφικών δεν παίζουν καλά σε intel κάρτες. Απ' ότι βλέπω, σαν minimum requirements έχει geforce 3+ και ati 8500+ οι οποίες βέβαια είναι παλιές κάρτες. Δοκίμασε να μπει στα video settings το παιχνιδιού και να κατεβάσεις την ανάλυση, το fsaa και ότι άλλο μπορείς να μαζέψεις τότε ίσως να περπατήσει κάπως. Αυτό το franchize του total war έχει αρκετές απαίτησεις λόγω του μεγάλου αριθμού των πολεμιστών που χειρίζεται η μηχανή γραφικών του.
lebron15 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω ποιο lenovo ήταν εκείνο αλλά αν είχε ανεξάρτητη κάρτα γραφικών ati ή nvidia σίγουρα θα έπαιζε. Αυτά τα παιχνίδια που βασίζονται στην κάρτα γραφικών δεν παίζουν καλά σε intel κάρτες. Απ' ότι βλέπω, σαν minimum requirements έχει geforce 3+ και ati 8500+ οι οποίες βέβαια είναι παλιές κάρτες. Δοκίμασε να μπει στα video settings το παιχνιδιού και να κατεβάσεις την ανάλυση, το fsaa και ότι άλλο μπορείς να μαζέψεις τότε ίσως να περπατήσει κάπως. Αυτό το franchize του total war έχει αρκετές απαίτησεις λόγω του μεγάλου αριθμού των πολεμιστών που χειρίζεται η μηχανή γραφικών του. "Αγόρασα" και το Medieval: total war το οποίο είναι νεότερο παιχνίδι και το παίζει μια χαρά, δεν ξέρω τι παίζει με το Rome, έχω τα πάντα κατεβασμένα και κολλάει. Σε μάχη δεν μπαίνω καν, πάντα έπαιζα μόνο τα γεωστρατηγικά και όμως σέρνεται.
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μήπως να δοκίμαζες να βάλεις directx 9.0c june 2010; Και εξήγησε λίγο καλύτερα το "κολλάει". Σταματάει να ανταποκρίνεται; Σε πετάει από το παιχνίδι; Πάει πολύ αργά; Επίσης δες ποιο patch έχεις για το παιχνίδι. Το βασικό campain έχει βγάλει μέχρι το 1.5, το barbarian το 1.6 και το alexander έχει φτάσει στο 1.9 Π.χ. στο παρακάτω site θα βρεις την 1.3 english και το update 1.3 to 15 english (θα χρειαστείς νέα nocd fixes φυσικά). http://www.patches-scrolls.com/rome_total_war.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα