Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

καλημερα θα ηθελα προτασεις για games που να μπορουν να παιξουν ,ακομη και με low settings, σε λαπτοπ με τα εξης χαρακτηριστικα:

λειτουργικο συστημα:windows 7 home premium 64 bit service pack 1

μνημη:4 gb (οπου για καποιον λογο χρησιμοποιουνται μονο τα 3,5gb)

επεξεργαστη:amd A6-4400 M APU στα 2,7 -3,2 gh with Radeon HD Graphics

καρτα γραφικων :AMD radeon Hd 7600M +AMD radeon 7520G

Προτιμω κατηγοριες gaming οπως action/adventure ,Action/rpg,Rpg, fighting.

ευχαριστω εξ αρχης για τις προτασεις

Εδώ αναφέρει τις δυνατότητες της κάρτα γραφικών σου και ποια παιχνίδια τρέχουν με "ανεκτά" fps. Δεδομένου ότι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του laptop (RAM, CPU) είναι σχετικά ok για low-medium settings μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες από εκεί.

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7520G-HD-7670M-Dual-Graphics.81182.0.html

Εδώ μπορείς να κάνεις πιο αναλυτική αναζήτηση

http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις παλιότερα παιχνίδια που δεν είναι (με τα σημερινά δεδομένα) τόσο απαιτητικά πχ το Bioshock (το πρώτο) δεν νομίζω να έχει θέμα, το πρώτο Assassin's Creed ή παλιότερα classics όπως Half Life 2, Portal, Max Payne 1 και 2, Fahrenheit, System Shock 2. Είναι πολύ γενικές οι προτάσεις μου και κυρίως πάνω στην κατηγορία του action adventure.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ok σε ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση να σαι καλα.Καποια απο αυτα θα τα εχω στο μυαλο μου ισως ολα εκτος απο το Assasin's creed για την ωρα

απλα αναρωτιομουν κανα ARkham asylum να μπορει να παιξει? 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδεια εχω ενα  asus 1101ha  (το πηρα οταν δινανε τα λαπτοπ στο σχολειο)...το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να παιξω κανενα  game γιατι εχει 1 gb ram...θα ηθελα αν μπορειτε να μου δωσετε κανενα game (και online) που θα μπορει να τρεξει στο netbook  μου... :-)

Δημοσ.

βασικα δεν ειναι η ραμ που δεν μπορεις να παιξεις,ειναι ο ατομ και τα γραφικα που εχει.

Επειδη ειχα κ εγω ενα παρομοιο(οχι απο σχολεια κλπ)με ατομ Ν270 και 1 γιγα ραμ,το πηγα στα 2 γιγα και απλα ηταν πιο ανετο στις δουλειες γραφειου.

Απο παιχνιδια ουτε fb games δεν μπορουσε να τρεξει.

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα οτι αν θες παιχνιδια καλυτερα να πας σε αλλο συστημα.

Οσες φορες ειχα προσπαθησει να παιξω το οτιδηποτε σε νετμπουκ απλα ετρωγα τα μουτρα μου,δεν ειναι για τετοια πραγματα.

Επισης δεν γνωριζω τι απαιτησεις εχει το λολ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γειααα.....πηρα ενα λαπτοπ acer με intel i3 4000m...4gb ram....και nvidia GF940M 2GB...
Θελω να μαθω μεχρι τι παιχνιδια ''τραβαει''
Τα αντεχει τα games : COD 4 , COD BLACK OPS , 4STORY , LOL , ??

Ευχαριστώώώώώ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιχνιδια για παλιο netbook

Εχω ενα netbookακι με τον atom n270 @1.66, 2gb ram, 120ssd και θελω να πεξω κανα απλο και οχι απετιτικο παιχνιδακι οποτε ειμαι εξω και δεν τον δουλευω παραγωγικα. Παιζει κανα παιχνιδι? Αγαπω τυπου Child of Light φαση.

Δημοσ.

Παιχνίδια σε laptop απο δύσκολο εως αδύνατον , τώρα παιχνιδάκια πολύ απλα τύπου facebook μπορεις να παίξεις

Δημοσ.

Dont starve.Παίζει σε λάπτοπ του 2006 με xp και 1gb ram.Το καλύτερο idie κατ' εμέ κιόλας ανεξαρτήτως πλατφόρμας και κατηγορίας.Ρίξε μια ματιά.Του αξίζει.Γενικά υπάρχουν διάφορα indies στο steam με πολύ χαμηλές απαιτήσεις.Τελευταία τα retro style έχουν γίνει πολύ της μοδός.Θες μόνο rpg;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρετώ, για να μην φτιάχνω νέο θέμα για μια ερώτηση.

Έχω αυτό το laptop, είναι λογικό να μην παίζει το Rome: Total War; Όταν μπαίνω στο Campaign κολλάει πολύ, μιλάμε για παιχνίδι που βγήκε το 2004.

Δημοσ.

Χαιρετώ, για να μην φτιάχνω νέο θέμα για μια ερώτηση.

Έχω αυτό το laptop, είναι λογικό να μην παίζει το Rome: Total War; Όταν μπαίνω στο Campaign κολλάει πολύ, μιλάμε για παιχνίδι που βγήκε το 2004.

CPU: Pentium Dual Core 3825U 1.9 GHz, :shock:

GPU: Intel HD :cry:

Ένα θα σου πω. Το desktop που είχα το 2004 ήταν ποιο δυνατό, και ας είχε λιγότερη ram ήταν στα 2.4 με αυτόνομη ati radeon hd 3850.

Δημοσ.

CPU: Pentium Dual Core 3825U 1.9 GHz, :shock:

GPU: Intel HD :cry:

Ένα θα σου πω. Το desktop που είχα το 2004 ήταν ποιο δυνατό, και ας είχε λιγότερη ram ήταν στα 2.4 με αυτόνομη ati radeon hd 3850.

Τόσο χάλια μαν; Ένα Lenovo laptop των 400ε που είχα πάρει το 2011 το έπαιζε κομπλέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...