Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρος δεν μπορώ να είμαι αλλά τα χαρακτηριστικά δείχνουν ότι θα μπορούν να παίξουν.

Αν δεν θέλεις καθόλου κολλήματα πάρε έναν Alienware των 2000€ με δύο κάρτες γραφικών σε sli, τετραπύρηνο i7 ή amd black edition και 16gb ram.

Όπως είπα θα πρέπει να κατεβάσεις αναλύσεις και ποιότητα για να μπορέσεις να τα παίξεις με αξιοπρέπεια.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εκανα μια αγορα ενος λαπτοπ και θα ηθελα να μαθω τι παιχνιδια μπορω να παιξω.Επειδη ειμαι ασχετος με χαρακτηριστικα κτλ θα σας παραθεσω τα παρακατω χαρακτηριστικα του λαπτοπ

Επεξεργαστής τύπος : Επεξεργαστής Intel® Core™ i5-3230M 3ης γενιάς με τεχνολογία Intel® Turbo Boost 2.0 
ταχύτητα ρολογιού : 2,60 / 3,20 Turbo GHz
Δίαυλος FSB : 1600 MHz
προσωρινή μνήμη τρίτου επιπέδου : 3 MB Μνήμη συστήματος βασική : 4.096 (1x) MB
μέγιστη επεκτασιμότητα : 16,384 MB
τεχνολογία : DDR3 RAM (1.600 MHz)  Σκληρός δίσκος χωρητικότητα : 750 GB
περιστροφή μονάδας δίσκου : 5,400 rpm Κάρτα γραφικών τύπος : AMD Radeon™ HD 7670M (αποκλειστική μνήμη 2 GB) 
ποσότητα μνήμης : Αποκλειστική μνήμη 2.048 MB VRAM. Η διαθέσιμη μνήμη γραφικών μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας τη μνήμη συστήματος, μέσω της τεχνολογίας HyperMemory™: έως 4.303 MB, με εγκατεστημένη μνήμη συστήματος 4 GB και έως 6.351 MB με 8 GB μνήμη συστήματος, (με προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα 64-bit). 
τύπος μνήμης : DDR3 Video RAM (συνδυασμός μνήμης DDR Video RAM και μνήμης συστήματος) 
συνδεδεμένος δίαυλος : PCI Express® 

Δημοσ.

Ό,τι θες μπορείς να παίξεις φίλε. Βέβαια η ταχύτητα του δίσκου μας τα χαλάει λίγο αλλά δεν πειράζει, απλά μπορεί να αργεί λίγο το loading των παιχνιδιών.

Δημοσ.

Ό,τι θες μπορείς να παίξεις φίλε. Βέβαια η ταχύτητα του δίσκου μας τα χαλάει λίγο αλλά δεν πειράζει, απλά μπορεί να αργεί λίγο το loading των παιχνιδιών.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω ενα fujitsu siemens εδω και καιρο και με διπλοπυρινο επεξεργαστη core 2 duo στα 2.13 

4gb και μια απλη ξεχωριστη καρτα γραφικων dx9 της nviidia 

Εχετε κανενα παιχνιδακι να μου προτεινετε απλο strategy π.χ oπως το zoo tycoon ?

να κολλησω και λιγο για την δουλεια το θελω ! 

ευχαριστω

Δημοσ.

αν σου αρεσουν εστω και λιγο τα adventures παιξε το fahrenheit.Eιναι ελαφρι,μοναδικο στο ειδος του και με τρελο story

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημερα θα ηθελα προτασεις για games που να μπορουν να παιξουν ,ακομη και με low settings, σε λαπτοπ με τα εξης χαρακτηριστικα:

λειτουργικο συστημα:windows 7 home premium 64 bit service pack 1

μνημη:4 gb (οπου για καποιον λογο χρησιμοποιουνται μονο τα 3,5gb)

επεξεργαστη:amd A6-4400 M APU στα 2,7 -3,2 gh with Radeon HD Graphics

καρτα γραφικων :AMD radeon Hd 7600M +AMD radeon 7520G

Προτιμω κατηγοριες gaming οπως action/adventure ,Action/rpg,Rpg, fighting.

ευχαριστω εξ αρχης για τις προτασεις

-------

κανεις δεν εχει κατι να προτεινει?

-------

Παιδια νομιζα οτι αν καποιος γραψει ενα θεμα με λεπτομερεια συνηθως το απαντατε εδω μεσα... συγνωμη για την ενοχληση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...