Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο μια αρκετα μεγαλη παυση λεω να ξαναρχισω το gaming αυτη τη φορα στο λαπτοπ.Δυστυχως ξερω οτι οι επιλογες μου θα ειναι περιορισμενες αφου οι απαιτησεις των τελευταιων παιχνιδιων ειναι πολυ αξημενες και το λαπτοπ που εχω ειναι αυτο

Τι μου προτεινετε στην κατηγορια fisrt person shooter?(που να μπορω να παιξω σε αυτο το λαπτοπ βεβαια)

Δημοσ.

Big Buck Hunter!

Σοβαρά τώρα δοκίμασε το Modern Warfare, αν και το single player του είναι πολύ μικρό.

Το Rainbow Six Vegas μου άρεσε κι εμένα πολύ.

Team Fortress 2 επίσης πολύ διασκεδαστικό.

Το all-time-classic Counter Strike (το Source όμως).

Αν και το καλύτερο είναι να πας μια βόλτα στο youtube και να δεις πιο σου αρέσει περισσότερο.

Βασικά τα παίζεις όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα αλλά με κάποιες υποχωρήσεις στα γραφικά.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις προτασεις θα δοκιμασω το Modern Warfare και το Rainbow Six Vegas για να δω ποιο μου αρεσει περισσοτερο.

Τωρα μου θυμησες μια περιοδο που επαιζα το deer hunter 2004.Κορυφαιο παιχνιδακι.:P

Αν εχετε καμια αλλη προταση ευχαριστως να την ακουσω.

• Like 1
Δημοσ.
το ξερω θα ακουστει λιγο ακυρο αλλα τα Max Payne τα εχεις πεξει?

Με το πρωτο Max Payne ειχα φαει τρελο κολλημα.Το δευτερο το επαιξα ελαχιστα.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Αν και εχω κονσολες επειδη ομως σε λιγο καιρο θα φυγω απο το σπιτι για 2-3 εβδομαδες θελω να εχω κατι να ασχολουμαι .Σας δινω τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ μου και αν εχετε την καλοσυνη θα ηθελα να μου προτεινεται παιχνιδια απο το 2009-2010 και μετα,κατα προτιμηση, που να τα σηκωνει δεν με ενδιαφερει να τα παιζω σε high resolution ακρει να μην κολλαει

1366x768, CPU: Intel Core i3 2310M 2.3 GHz, Μνήμη: 4 GB, GPU: AMD Radeon HD 6470M,

Δημοσ.

μιας κ εχω την ιδια καρτα γραφικων κ εχω δοκιμασει αρκετα.

pes2012(αυτο ελειπε να μην τρεχει)

MW3(medium-high settings)στα high οταν γινεται πανικος ειχα πολυ χαμηλα frames Ομως.

Assassins creed:το 1 οπως κ το 2 ουτε σε medium δεν τρεχει ικανοποιητικα/revelations medium κ παει αρκετα καλα.

Δημοσ.

Χαχαχ τα εχω παιξει ολα αυτα στο xbox 360 :) ευχαριστω παντως

Spec Ops The Line,Prototype 2,NFS THE RUN,skyrim,mafia 2,sleeping dogs,virtua tennis 4..υπαρχει περιπτωση να παιζει κανενα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...