tsimposa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Παιδια καλημερα... Λοιπον οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω να αγορασω καινούριο τηλέφωνο...Αυτη τη στιγμη ειμαι με ενα ΗTC Radar εδω και 2 χρονια... Απο το τηλεφωνο αυτο που θελω ειναι να βγαζει καλες φωτογραφιες,να μπαινω fb και skype και να το εχω σαν mp3 player στο γυμναστηριο...(δηλαδη να βγαζει οσο το δυνατον δυνατοτερο και ποιοτικότερο ηχο στα ακουστικά ... ) Για το 5s θελω 740ε ενω το S4 το εχω βρει σε skroutzoμαγαζο 300+ε λιγοτερα...Αυτος ειναι και ο λογος που κολαω...ειναι μεγαλη η διαφορα... εσεις ποιο θα επιλεγατε?? αξιζει το 5s τα 300ε παραπανω??
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Παιδια καλημερα... Λοιπον οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω να αγορασω καινούριο τηλέφωνο...Αυτη τη στιγμη ειμαι με ενα ΗTC Radar εδω και 2 χρονια... Απο το τηλεφωνο αυτο που θελω ειναι να βγαζει καλες φωτογραφιες,να μπαινω fb και skype και να το εχω σαν mp3 player στο γυμναστηριο...(δηλαδη να βγαζει οσο το δυνατον δυνατοτερο και ποιοτικότερο ηχο στα ακουστικά ... ) Για το 5s θελω 740ε ενω το S4 το εχω βρει σε skroutzoμαγαζο 300+ε λιγοτερα...Αυτος ειναι και ο λογος που κολαω...ειναι μεγαλη η διαφορα... εσεις ποιο θα επιλεγατε?? αξιζει το 5s τα 300ε παραπανω?? Εγω λεω να παρεις 5s, θα εχει updates για τουλαχιστον 4 χρονια ακομα, ειναι compact και οχι γιγαντιο σαν το s4 που σημαινει οτι θα ειναι πιο βολικο σε τσεπες στα τζιν π.χ και θα το βαζεις και στην φορμα στο γυμναστηριο κλπ. Η μπαταρια εγγυημενα θα κραταει ολη μερα, εχει καλυτερη φωτογραφικη εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν παιρνει καρτα sd αλλα 16 gb πιστευω σου αρκουν... http://www.hardwareversand.de/Apple+iOS/105605/Apple+iPhone+5S+16GB+schwarz+grau.article
tsimposa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Το οτι ειναι compact οντως ειναι πλ μεγαλο πλεονεκτημα...σαν mp3 player γενικα τη παλευει σε σχεση με το s4??βγαζει δυνατοτερο ηχο??να σημειωσω οτι δν ειχα ποτε iphone παλιοτερα...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Το οτι ειναι compact οντως ειναι πλ μεγαλο πλεονεκτημα...σαν mp3 player γενικα τη παλευει σε σχεση με το s4??βγαζει δυνατοτερο ηχο??να σημειωσω οτι δν ειχα ποτε iphone παλιοτερα... Ναι το ηχειο του ειναι πολυ δυνατο οπως και η εξοδος των ακουστικων του
parasaser Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 εννοείτε 5s βέβαια εαν το πρόβλημα είναι τα χρήματα τότε δεν αξίζει
Calexako Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Για ήχο πάντως δεν υπάρχει καλύτερο από το ΗΤC One. Απλά ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.
TheLordOne Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Το 5S ακομα δεν βγηκε επισημα για αυτο ειναι τοσο ακριβο! Εγω προτεινω η να περιμενεις να πεσει λιγο η να τσιμπησεις S4! Δεν εχει νοημα ειναι τεραστια η διαφορα!
Fulgore1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Αν θες Iphone πας στο Iphone 5.Η διαφορα ειναι οντως τεραστια και δεν καταλαβαινω πως καποιοι προτεινουνε κινητο με τοσο μεγαλη διαφορα(για να μην αναφερω το γνωστο προβλημα στα Iphone με τις εγγυησεις)και το ios7 που εχει αρκετα θεματα που πρεπει να φτιαξει η Apple. Επισης οι 4'' μπορει να φενονται βολικες αλλα για συχνη χρηση Internet δεν βολευουν καθολου.Οσο για την τσεπη που αναφερθηκε εγω ακομα και σαν κατοχος ipod 5th gen αναγκαστικα ειτε ειχα το Iphone ειτε το S4 θα επερνα και τσαντακι καλου κακου(μιας και μιλαμε για ακριβα κινητα και πλεον δεν ειναι τοσο μικρα οσο ηταν παλια τα κινητα). Τελος αξιζει να αναφερθει οτι στα λεφτα του Iphone 5s υπαρχει πλεον και το καινουργιο και πολυ δυνατο Note 3 http://www.skroutz.gr/s/3765221/Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB.html?from=catspan,οπως επισης http://www.skroutz.gr/s/2958503/HTC-One-32GB.html http://www.skroutz.gr/s/3763881/Sony-Xperia-Z1-Honami.html απο Android Και επειδη ειδα και αναφερθηκε η φωτογραφικη μηχανη και δεν ειδα να το αναφερει κανεις,απο Windows Phones http://www.skroutz.gr/s/3626320/Nokia-Lumia-1020.html?from=catspan με ιδως την καλυτερη φωτογραφικη μηχανη που υπαρχει σε κινητο αυτη την στιγμη. 1
gsisr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 θα σου πρότεινα το One αλλα αναφέρεις ότι θες καλή φωτογραφία. επειδή έχω τη συσκευή οι φωτογραφίες που τραβάει ειναι καλές και το βιντεο του εξαιρετικό. βέβαια το s4 iphone είναι καλύτερα σ αυτό το τομέα αλλα για μενα που θέλω απλα να τραβήξω μια φωτό οποιαδήποτε στιγμή με τη παρέα η να ανεβάσω στο fb πχ με υπερκαλυπτει. στο κομμάτι ήχος, εμπειρία χρήσης και ποιότητα κατασκευής απλά δε πιάνεται. το κινητό πραγματικά δεν έχει υπονοια λαγκαρισματος
tsimposa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 παιδια καταρχην ευχαριστω πολυ για την ανταπόκριση... αυτο που με κολαει ειναι οτι το iphone ειναι ενα κινιτο που κανει 750ε και εχει 4αρα οθονη...
Fulgore1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 παιδια καταρχην ευχαριστω πολυ για την ανταπόκριση... αυτο που με κολαει ειναι οτι το iphone ειναι ενα κινιτο που κανει 750ε και εχει 4αρα οθονη... Δες και τις παραπανω προτασεις που σου εκανα,δεν χρειαζεται να δωσεις 750ευρο για το Iphone οταν υπαρχουν αλλες επιλογες.
johnieXoX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 βλέπω είχες το radar wp 7.8 το να πας σε wp8 δε το σκέφτεσαι? το 925 παίζει να έχει καλύτερη κάμερα και από τα δύο που λες.. και καλύτερους χάρτες και τουλάχιστον εφάμιλλη του iphone ποιότητα κατασκευής και υποστήριξη για τουλάχιστον 3-4 χρόνια και εξαιρετικά καλύτερη τιμή Και επειδη ειδα και αναφερθηκε η φωτογραφικη μηχανη και δεν ειδα να το αναφερει κανεις,απο Windows Phones http://www.skroutz.gr/s/3626320/Nokia-Lumia-1020.html?from=catspan με ισως την καλυτερη φωτογραφικη μηχανη που υπαρχει σε κινητο αυτη την στιγμη. τι εννοείς ίσως? η καλύτερη με διαφορά είναι
tsimposa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Fulgore1 πολυ δυνατα τηλεφωνα όντος...αλλα ειναι παρα πολυ μεγαλα...για το γυμναστηριο δε θα με βολέψει πιστεύω καποιο απ αυτα... johnieXoX γενικα παροτι στην αρχη ειχα εντυπωσιαστεί απο τα windows...δεν μπορω να πω οτι θα ξαναεπερνα wp...
johnieXoX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 έχεις δουλέψει καθόλου τα wp8? όχι τίποτα άλλο, μιλάμε για 440 € διαφορά το 925 από το 5s αρκετά λεφτά για να πάρεις κάνα tablet, να πας κάνα ταξίδι, να φας πολλά σουβλάκια.. εντάξει, από το s4 έχει 100 € διαφορά, οπότε εκεί η διαφορά είναι αρκετά λιγότερα σουβλάκια.. wp ftw mothefuckezzz 1
tsimposa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 χαχαχαχαχαχαχα...σωραιοοος ρ αδερφουλλ με τα σουβλακιαααα... το S4 το εχω βρει 420ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα