trikos93 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα παιδια..! Εχω το εξεις πρόβλημα στα Windows update και στα Hp update μου βγαζει πως εχω μια αναβάθμιση στον driver..ας παμε πρωτα πριν το update παιζω το παιχνιδι League of legends οταν τελειωνει ενας αγώνας και πατάω το alt+Tab να παω στην επιφάνεια εργασίας αλλα παραμένω στο παιχνιδι οταν τελειωνει ο αγώνας αυτο που λεει ήττα η νίκη ναι οταν παω στην επιφάνεια εργασίας και μετα μπενω στο παιχνιδι ειναι ολα μπλε...τωρα παμε στο update το εχω κανει πολλες φορές μηπως το φτιάξουν αλλα τιποτα ακομα..παω να κανω το update απο το Hp update δεν το ολοκληρώνει καν αλλα στα windows το ολοκληρώνει αλλα οταν παω να μπω στο Need for Speed με πετάει εξω. Σημερα σκεφτηκα να κανω παενε απενεγκατασταση τους drivers του ήχου και των γραφικών και να τους κατεβάσω απο το σαιτ μηπως φτιάξουν και να οχι τοτε απλα τους κανω ενα recover. Θα δουλέψει ετσι η αν εχετε καμμια αλλη ιδέα εσείς δεκτή.. Η καρτα ειναι IDT HD AUDIO Και των γραφικών ειναι intel HD 7450 απο τι νομιζω Sent from my iPhone using Insomnia
trikos93 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 παιδια καμμια απαντηση στο προβλημα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα