gkpapad Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλο μεσημερι.Την Τριτη εβαλα το παραπανω ρουτερ στην γραμμη μου και εμεινε συχρονισμενο γυρω στις 20 ωρες.Απο τοτε στην διαρκεια της ημερας εχω πολλες αποσυνδεσεις.Επισης δεν δεχεται τις ρυθμισεις που του βαζω για vpi 8 και vci 35.Πατωντας να τις περασει,μετα την επανεκκινηση δειχνει κενο.Τα στοιχεια της γραμμης ειναι. Connection Speed 16520 kbps 1023 kbpsLine Attenuation 28.0 db 18.1 dbNoise Margin 6.0 db 12.5 db
gkpapad Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Προς τον φιλο poulinos.Δωσε μου σε παρακαλω τα φωτα σου.Βαζω στα ADSL SETTINGS vpi 8 και vci 35 και DSL mode ADSL2+ παταω apply αλλα δεν τα κραταει.Τι γινεται;
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 a.καντο hard reset. β.δες για firmware update πριν κανεις οτιδηποτε. γ.δοκιμασε να περασεις τις ρυθμισεις παλι και αν δεν παιξει δοκιμασε με αλλο browser.προσεχε μην κανει τιποτα refresh Οποτε δεν προλαβενεις να τις περασεις. ναι η γραμμη σου κανονικα δεν δικαιολογει αποσυνδεσεις.
gkpapad Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Φιλε poulinos καταρχην σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Δεν απαντησα σε αυτα που μου εγραψες,γιατι εκανα καθαρη εγκατασταση των 8.1.Λοιπον στο ζουμι τωρα.....Θεος......... Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μπω μεσω INTERNET EXPLOREL στο μενου του ρουτερ.Τι μπορω να κανω;
xinetd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ανοιξε τον Explorer (τον 11 δεν εχουν τα Windows 8.1?) και πατα F12. Θα σου εμφανισει ενα παραθυρο στο κατω μερος, διαλεξε για "browser mode" καποια παλαιοτερη εκδοση explorer και δοκιμασε παλι.
gkpapad Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ανοιξε τον Explorer (τον 11 δεν εχουν τα Windows 8.1?) και πατα F12. Θα σου εμφανισει ενα παραθυρο στο κατω μερος, διαλεξε για "browser mode" καποια παλαιοτερη εκδοση explorer και δοκιμασε παλι. βγηκαν αλλες εργασιες,οχι ομως browser mode
xinetd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Τι διαολο, το καταργησανε στον 11? Το "compatibility view" υπαρχει? Αν ναι, δοκιμασε με αυτο να δεις τι γινεται. Αν και συνηθως αυτα λυνονται μια και καλη με firmware upgrades απο την εταιρια που κατασκευαζει τα routers. Αμα δε γινει τιποτα και με compatibilty mode, περιοριζεσαι σε Firefox/Chrome κλπ για οταν θα θες να μπεις στο http του router...
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Φιλε poulinos καταρχην σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Δεν απαντησα σε αυτα που μου εγραψες,γιατι εκανα καθαρη εγκατασταση των 8.1.Λοιπον στο ζουμι τωρα.....Θεος......... Καταγραφή_3.PNG Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μπω μεσω INTERNET EXPLOREL στο μενου του ρουτερ.Τι μπορω να κανω; με αλλο browser που μπαινεις τωρα δεν στις αποθηκευει τις ρυθμισεις? β.firmware update εκανες ή ειδες αν υπαρχει? γ.μου φαινεται παραξενο να μην μπαινει με explorer?απο κανα κινητο απο κανα tablet απο κανα λαπτοπ? αλλιως παμε σε αλλο browser να δουμε αν θα κανει save
gkpapad Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μπαινω με Firefox,αλλα γραφω τι γινεται.Εδω να σκεφτειτε δεν μπορω να μπω στο web Banking της Πειραιως και στους δυο browser
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εγω αλλα εγραψα να δοκιμασεις οχι για το browser mode.εχω δει παραξενη συμπεριφορα με browsers και να μην μπαινει Msn και κατι τετοια κουφα και οταν περασα πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου και οχι αυτους που ειχαν τα windows τοτε ολα επαιξαν καλυτερα.οχι σε windows 8.1 αλλα σε windows 7 τοτε. αλλιως κατι αλλο βρωμαει.θα πρεπε ολα να παιζουν με explorer κανονικα.πιο ευκολα θα βρω ενα site η ενα ρουτερ να εχει θεμα με 3rd party browser παρα με explorer.λες και ολοι που φτιαχνουν sites ,menu σε ρουτερ τα δοκιμαζουν παντα με explorer.σε ρουτερ μιας εταιρειας δεν εβγαιναν τα μενου αριστερα οταν εμπαινες με Mozilla Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2013 από poulinos
gkpapad Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 poulinos για firmware update δεν υπαρχει τιποτα.Αλλα περασα τους κουνουργιους Lan drivers απο την gigabyte, και εχω ηδη τεσσερις αποσυνδεσεις,εκει που για 3 ημερες μεχρι να το πειραξω ηταν βραχος.Οταν λεω αποσυνδεσεις,εννοω,ολα τα λαμπακια ειναι αναμενα με πρασινο αλλα δεν μπορω να μπω στο internet.
dr_papas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Φίλε μου και εγώ παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισα με το ρουτερ αυτό σε σύνδεση της χολ συνδεόταν και όταν χρειαζόταν να συγχρονίζει ξανά όλα τα λαμπάκια ήταν αναμμένα και δεν έπαιρνα διεύθυνση ιρ. Τελικά το γύρισα πίσω εύχομαι να βρεις λύση<br><br> Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
gkpapad Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Φίλε μου και εγώ παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισα με το ρουτερ αυτό σε σύνδεση της χολ συνδεόταν και όταν χρειαζόταν να συγχρονίζει ξανά όλα τα λαμπάκια ήταν αναμμένα και δεν έπαιρνα διεύθυνση ιρ. Τελικά το γύρισα πίσω εύχομαι να βρεις λύση<br><br> Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insom Φιλε μου το δικο μου συγχρονιζει και μαλιστα ειναι σταθεροτατο.Μετα την αλλαγη των οδηγων σημερα εχω τα προβληματα.
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 poulinos για firmware update δεν υπαρχει τιποτα.Αλλα περασα τους κουνουργιους Lan drivers απο την gigabyte, και εχω ηδη τεσσερις αποσυνδεσεις,εκει που για 3 ημερες μεχρι να το πειραξω ηταν βραχος.Οταν λεω αποσυνδεσεις,εννοω,ολα τα λαμπακια ειναι αναμενα με πρασινο αλλα δεν μπορω να μπω στο internet. Φιλε μου το δικο μου συγχρονιζει και μαλιστα ειναι σταθεροτατο.Μετα την αλλαγη των οδηγων σημερα εχω τα προβληματα. αν και ειναι πολυ παραξενο εν τουτοις μπορεις να κανεις Rollback τους drivers στους παλιους ή να περασεις πιο παλιους αν εχει.αλλα γενικοτερα ειναι πολυ παραξενο.εκτος αν φταιει κατι αλλο αλλα για να το δεις αυτο πρεπει την στιγμη που κολλαει να δοκιμασεις να κανεις ping στην ip του ρουτερ και να δεις αν κανει ping η οχι.επισης ελπιζω να μην σε κολλαει κανα firewall κτλ. Φίλε μου και εγώ παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισα με το ρουτερ αυτό σε σύνδεση της χολ συνδεόταν και όταν χρειαζόταν να συγχρονίζει ξανά όλα τα λαμπάκια ήταν αναμμένα και δεν έπαιρνα διεύθυνση ιρ. Τελικά το γύρισα πίσω εύχομαι να βρεις λύση<br><br> Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App θελει αρκετες δοκιμες για να δεις τι μπορει να φταιει εκει και αν ειναι θεμα ρουτερ η γινεται κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα