basilis-keza Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά εκανα μια μακακια στο τροφοδοτικο μου Ξεχασα οτι το ups ειναι ανοιχτό και γυρισα το διακοπή του τροφοδοτικου στα 115 βολτ και εκανε ενα τσικ και επεσε η ασφαλεια του δωματίου δεν εβγαλε καπνους. Μετα εκλεισα το ups που αρχισε να σφυριζει και σηκωσα την ασφαλεια. Ανοιξα ups μετα pc και ολλα οκ εκανα ενα τεστ το τροφοδοτικο με occt ολλα καλα παλι και εκλεισα το pc Ανοιξα το τροφοδοτικο και ουτε μυριζει ουτε εχει κατι καμμένο. Ολλα ειναι οκ σαν να μην εγινε τίποτα. Τι έχεται να πειτε...για την συμπεριφορά του τροφοδοτικου Αποστολή από το GT-I8160 με τη χρήση Insomnia App
veteranos123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 το τροφοδοτικό είναι αυτό της υπογραφής σου? Αν να παρόλο που είναι κινέζικο μάλλον την γλίτωσε.
basilis-keza Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ναι αυτο της υπογραφής μου ειναι Και εγω αυτο σκέφτηκα πρεπει να την γλιτωσε ισως λογο του ups και της ασφαλειας Αποστολή από το GT-I8160 με τη χρήση Insomnia App Το ups ειναι το nilox smart 1100 550watt max λέει πως βγαζει 220βολτ αλλα εγω το μετρησα οταν δουλευει χωρις ρευμα και βγαζει 140 με 150 μπορει γιαυτο να την γλυτωσε το τροφοδοτικο Αποστολή από το GT-I8160 με τη χρήση Insomnia App
veteranos123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Τι να σου πω. Τον διακόπτη τον γύρισες πάλι στα 220?
basilis-keza Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ναι και δουλευει μια χαρα Αποστολή από το GT-I8160 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα