CoOliO Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά..Θα ήθελα να αγοράσω ένα κινητό με 2 κάρτες ταυτόχρονα ενεργές και πέρα από αυτό επειδή υπάρχουν πολλά κινητά που το κάνουν αυτό και δεν θα χρειαζόμουν τόσο την βοήθεια εδώ είναι το ότι θέλω στην sim1 (cosmote) ενώ μιλάω να με πάρουν στην sim2 (vodafone) και να μπορέσω να απαντήσω παίζοντας με αναμονές χωρίς το άτομο που θα με πάρει στην sim2 να ακούσει η κλήση σας προωθείται..Επίσης σίγουρα δεν θέλω να έχει εκείνο το κουμπί στα πλαϊνά για εναλλαγή και αν είναι εφικτό να μην είναι κινητό αφής.. Επίσης προτίμηση σε κινητά με χαμηλό sar περίπου μέχρι 0.80 και αν είναι δυνατόν η τιμή να μην περνάει τα 70-80 ευρώ!Έχω κάποια κινητά στο νου μου αλλά δεν ξέρω αν κάνουν αυτή την δουλειά! Nokia asha 206 Alcatel OT-316DS Nokia 101 Nokia 112 (Είναι από το φυλλάδιο της wind) Και λίγα που έχει εδώ.. http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/dualsim/
Xristaras12 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 μιας κ εχω το 206 θα σου πω οτι οταν μιλας στη μια σιμ η αλλη κλεινει! αρα δε νομιζω οτι σε βολευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα