paylidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 δε νομιζω οτι αξίζει πραγματικα να ασχοληθείς με αυτό και ειδικα σε αυτοκίνητο με τοσο οικοπνομικά ανταλλακτικά... Συνήθως η γρατζουνια που θα σου κάνει ο αχρηστος καφρος θα ειναι ψιλοβαδιά οποτε θα διαπεράσει τη μεμβράνη... Απλά μην ασχολείσαι και αν στην αντιπροσωπεία βαριούνται βρες κάποιον που δε βαριέται! Και εγω αλλαξα συνεργείο προσφάτως αλλα για πολύ πιο σοβαρο λόγο... μη καθεσαι και χαλιεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kia Picanto Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 και εσυ KIA εχεις ?Απλα το θέμα είναι πως προτιμώ την πρόληψη από τις διορθωτικές επέμβασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 οχι, bmw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kia Picanto Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . . . χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ε δε πειραζει... εχουν παρει τα πανω τους τα ΚΙΑ... το cee'd ειναι αμαξαρα! οσο για ανταλλακτικα ναι ειναι φθηνα! Hyundai εχω... ιδιο group με την KIA ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kia Picanto Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Με ρε πλακα κάνω και Hyundai - KIA ναι είναι μαζί καλο το ceed αλλα εγώ ήθελα κάτι πιο νεανικό παιχνιδιάρικο το ceed μου φαίνεται πολύ σοβαρό τώρα στο θέμα κανένα δοκιμασμένο μαγαζί για film ξέρει κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ασε και τα αυτοκίνητα ειναι σαν τα παιδια... Μικρο παιδι, μικροι μπελάδες... Μεγάλο παιδι, μεγάλες μπελάδες... Και οποιος καταλαβε... Αν βρείτε πάντως μαγαζια παραθεστε τα, ισως ντυσω τους καθρεφτες μου γιατι μου τους εχουν γρατζουνισει ήδη 1-2 φορες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 φίλε η λύση λέγεται plasti dip. πάρε βερνίκι ματ και πέρασε το μόνος σου.αυτό όταν στεγνώσει γίνεται λάστιχο διάφανο από πάνω.επομένως και λάθος στο βάψιμο (ας πούμε) να κάνεις το βγάζεις επιτόπου με το χέρι και το ξαναπερνάς. έχει και ελληνική ιστοσελίδα. φτηνή σχετικά, και λύση '' κάντο μόνος σου''. αν δεν κάνω λάθος προσφέρει προστασία από γραντζουνιές έως και 3 χιλιοστόμετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kia Picanto Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 κοίτα για 20 euro που κάνει μπορείς να το παρεις για δοκιμη αλλα έψαξα λίγο στο site και βρήκα χρωματιστά το διάφανο που είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ρε προβληματα που εχει ο κοσμος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kia Picanto Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Είδες τι ασυνείδητοι που είμαστε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Οπως το ειπες φιλε.. ο κοσμος.. ο καθενας τα δικα του! Δε γινεται επειδη π.χ. 1 θεμα απασχολει ολη τη χωρα να απασχολει και μεμονομενα τους παντες...Φυσικα ουτε η αδιαφορια σε καποια θεματα ειναι σωστη...Και αφου μιλαμε για προβληματα... για αυτο ειναι και τα forum... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ΟΚ.. και εγω εχω κολλημα με τις γρατζουνιες αλλα σε λογικα πλαισια για την εποχη μας.. Τι κανω και συμφωνουνε ολοι οι φανοποιοι.. εχω παρει ενα κουτακι μπογια κοστος 15ε και οπου βλεπω γρατζουνιες και ουλες(απο τα πετραδακια) τα περναω με ενα πινελακι και τουλαχιστον απο μακρια δεν καταλαβαινεις τιποτα(στα σκουρα χρωματα). Οταν μαζευτει ενας αριθμος γρατζουνιουν του τραβας ενα βαψιμο και το βλεπεις σαν καινουργιο..! Τι κερδιζεις? Αξιοποιεις πληρως τα χρηματα που θα δωσεις για το βαψιμο γιατι η τιμη ειναι ιδια οσες και γρατζουνιες να εχει και δευτερον εχεις αλλη ψυχολογια οταν γινει μια γρατζουνια π.χ στον προφυλακτηρα οταν ξερεις πως υπαρχουν κι αλλες και θα πεις απο μεσα σου: δεν βαριεσαι.. καποια στιγμη θα τον βαψω ολο και θα το δω σαν καινουργιο.. και το αλλο σεναριο ειναι οτι οσο περισσοτερο καιρο τα αφηνεις μπορει να εισαι και τυχερος.. να σε χτυπησει καποιος και να σου ερθει τσαμπα! Μια λογικη και εξυπνη λυση ειναι αυτη. μετα πας στην τοπικη βαφη και μετα στην ολικη. Εγω μιλαω για διακριτικες γρατσουνιες γιατι αμα ειναι μεγαλη το δοκιμαζεις με το πινελακι και αμα παλι κανει μπαμ το πας για τοπικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα