Προς το περιεχόμενο

Kia Picanto clear film

Kia Picanto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

Θα ήθελα να μου πείτε μερικά κατάστημα με διεύθυνσεις όπου μπορώ να περάσω τους προφυλακτήρες με διάφανο film για προστασία.

Ρώτησα 2-3α καταστήματα στην καλλιθέα και μου είπαν πως δεν βγαίνει film στο σχέδιο του Kia Ρικάντο το οποιο αμφιβάλλω. Επίσης ρώτησα και στην δουκίσσης πλακεντίας σε ένα μαγαζί και μου είπε 340 euro για εμπρός και πίσω προφυλακτήρες. Aμα δεν υπάρχουν σχέδια τότε αυτοί που μου είπαν δεν έχουν το σχέδιο για το Kia Ρικάντο απλός ήθελαν να με ξεφορτωθούν.

Θα προτιμούσα άμα μπορείτε να μου πειτε μαγαζιά γύρο από καλλιθέα και γύρο από τα βριλήσσια και μια ενδεικτική  τιμή για το τόσο περίπου θα κανει μια τέτοια δουλειά.

θέλω να κάνω ότι μπορώ για να διατηρήσω το Picanto σε καλή κατάσταση, το ξέρω πως όλο και κάτι θα γίνει αλλα ας έχω κάνει εγώ ότι μπορώ.

Άμα ξέρει κανεις να με συμβουλέψει για κάποιο καλο κατάστημα και για τιμες θα το εκτιμούσα και ας μην είναι στις περιοχές που ειπα δεν πειραζει.

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προστασία απο τι ρε φίλε? Μην πάθουνε ζημιά τα ανθρακονήματα?

340 ευρώ παίζει να βρίσκεις καινούριους τους προφυλακτήρες, και εσύ θες να πας να βάλεις "προφυλακτήρες" στους προφυλακτήρες?

Αν δεν θες να σου πάθει τίποτα, το κλείνεις σε ένα γκαράζ με κουκούλα και καθαρίζεις.

Picanto έχεις όχι Ferrari...

Δεν τίθεται θέμα ΑΝ θα το κάνω αλλα ΠΟΥ θα το κάνω και ΠΟΣΟ είναι μια λογική τιμή.

και ο μπροστινος προφυλακτήρες μονο εχει  ~300 + 100euro βαψιμο και ~200 +100  βαψιμο ο πισω total = 700

Eίτε Ferrari έχω η VW Beetle 400 χρονων θέλω θα το έχω σε καλή κατάσταση μέσα, έξω και μηχανικα,

όπως κάνω και με τα Computers μου όπως κάνω και το κινητό μου και οτι αλλο εχω, απλός το αυτοκίνητο είναι πιο ακριβό sport

Oποτε θα εκτιμούσα εποικοδομητικά σχόλια με δοκιμασμένα μαγαζιά που κάνουν αυτή την δουλειά και ενδεικτικές τιμές.

Ευχαριστω.

• Like 2

Τι ακριβώς προστασία περιμένεις να σου παρέχει μια τέτοια λύση? Γιατί αν τρακάρεις, τράκαρες, δεν θα σε προστατέψει κανένα "φιλμ" στον προφυλακτήρα. Οπότε, αν (και μακριά απο σένα) τρακάρεις τον μπροστινό σου, πας για 300 + 100 βάψιμο + τα λεφτά που είχες δώσει για το φιλμ. Σωστά?

Αν πάλι θες να προστατέψεις τον προφυλακτήρα απο μιγάκια/κουνούπια ή/και γρατζουνιές, υπάρχουν χημικά (για την πρώτη περίπτωση) και αλοιφές (για την δεύτερη) που κάνουν δουλειά.

Υπάρχει πάλι περίπτωση αυτό το film να κάνει κάτι μαγικό (και να το αγνοώ) , οπότε εξήγησε αν θες ακριβώς, τι ακριβώς προστασία (και απο τι) θα σου παρέχει, για να δούμε αν αξίζει 'η οχι η αγορά του.

Το πρόβλημα μου δεν είναι το τρακάρισμα τα μυγάκια και ότι άλλο παρόμοιο.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι αυτοί που δεν ξέρουν η δεν τους ενδιαφέρει να παρκάρουν σωστά και κάνουν μια μπρός και μια πίσω και  χτυπανε μπαίνοντας και βγαίνοντας παρκάροντας.

Το αποτέλεσμα είναι να μου κάνουν σουρωτήρι με black patches τους προφυλακτήρες. είναι χαζό να χτυπάς σταματημένο αυτοκίνητο ποσο αναίσθητος μπορεί να είσαι.

Oποτε θέλω προστασία από μικρό-τσουγκρίσματα και οι χοντρες μεμβράνες είναι ότι πρέπει για αυτή την δουλειά. Aλοιφές η ότι άλλο γιατροσόφι δεν μου κάνει αφού όταν με χτυπάνε δεν μένει χρώμα αλλα το εσωτερικό πλαστικό.

H πρόληψη είναι πάντα καλύτερη

Eπίσης το επίσημο συνεργείο τις KIA δεν ασχολείται με γρατσουνιές γιατί οποτε το πήγα μου έλεγαν δεν έχουν χρώμα, μια χαρά είναι δεν έχει τίποτα και λοιπά άκυρα για να με στείλουν. οποτε αφού δεν θέλουν τα λεφτά μου ας τα δώσω αλλου

Eπίσης το επίσημο συνεργείο τις KIA δεν ασχολείται με γρατσουνιές γιατί οποτε το πήγα μου έλεγαν δεν έχουν χρώμα, μια χαρά είναι δεν έχει τίποτα και λοιπά άκυρα για να με στείλουν. οποτε αφού δεν θέλουν τα λεφτά μου ας τα δώσω αλλου

Μπορείς να δοκιμάσεις σε μαγαζιά τύπου chipsaway και paintbull, ο κωδικός του χρώματος σου δεν υπάρχει μόνο στην KIA θα τον βρούν και αυτοί , τέτοιες ζημιές που περιγράφεις αυτοί τις έχουν για πρωινό....

Tον κωδικό του χρώματος τον ξέρω είναι L4G δηλαδή Lemon-Grass γιατί έχω αγοράσει και μονος μου χρώμα αλλα θέλω μια πιο επαγγελματική λύση και νομίζω πως αυτή είναι το Film

To ψάχνω και εγώ τώρα τελευταία το θέμα. Έχει παραγίνει το κακό με τους κάφρους που για να παρκάρουν/ξεπαρκάρουν σου κάνουν τις γωνίες του προφυλακτήρα... κώλο. Είδα τις προάλλες διαφανείς αυτοκόλλητες ταινίες προστασίας της tesa  στο Praktiker. Κατά πόσο διαφανείς  είναι πρακτικά όμως δεν ξέρω. Και δύσκολο να πειραματιστώ με την ακριβή τιμή του προϊόντος. 

καθώς δεν ξέρω καθόλου αυτές τις μεμβράνες που αναφέρετε, ίσως να πω και βλακεία.

σκέφτομαι όμως το εξής:

έντυσα τον προφυλακτήρα με το...προφυλακτικό του (μεμβράνη).

πάει ο κάφρος/οι και παρκάροντας/ξεπαρκάροντας τρίβονται πάνω του (στη μεμβράνη).

πάλι δεν θα αφήσουν σημάδια (γραμμές, τραβήγματα, κλπ).

ωραία, μπορεί να είναι στην μεμβράνη και μόλις την αντικαταστήσεις να έχεις ένα ολοκαίνουργιο προφυλακτήρα.

πόσο συχνά όμως είσαι διατεθειμένος να το κάνεις; και το κόστος;

γιατί αν δεν το κάνεις (αλλαγή μεμβράνης) ο προφυλακτήρας θα δείχνει κ..λος.

εντάξει, εσύ θα ξέρεις ότι δεν είναι.

σου αρκεί;

Υποθέτω πως άμα είναι καλο το film με σοβαρό χτύπημα θα τσαλακωθεί το ίδιο και δεν θα αφήσει να τραυματιστεί το χρώμα του προφυλακτήρα.

Εξαρτάται τι εννοείς σοβαρό... Δε νομιζω οτι σε πόλυ στενή επαφη με "συρσιμο" των 2 προφυλακτήρων θα εχεις το αποτέλεσμα που λες... Θα τη σκισει και θα πάρει και το χρωμα μάζι... Για τα απλα ακουμπίματα θα είναι οκ πάντως αν και τις περισσότερες φορες δεν τρέχει και κατι...(όχι δεν ακουμπαω όποιον να 'ναι απλα υπάρχει μια ελαστικότητα που ως ενα σημείο δεν τρέχει κάτι...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...