Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,σκεφτομαι να μπω στο κοσμο του 5.1.

εχω τα παρακατω,μια tv 50αρα πανασονικ συνδεδεμενη με ps3 k mac mini 2012με καλωδιο hdmi.

Σκεφτομαι την αγορα ενος συστηματος φτηνου 5.1

Θελω

α)να ειναι μικρο σε μεγεθος ,και τα ηχεια και το woofer.

β) να μην εχει πολλα καλωδια

γ)να αποφυγω τους ενισχυτες τα dvd k blueray μιας και εχω το ps3

δ)να παιζουν ολες οι πηγες 5.1

ε) οταν δεν υπαρχει 5.1 σημα να παιζουν ολα μαζι σα στερεο

στ)δε με ενδιαφερει η καλη ποιοτητα ,πιστευω οτι σε σχεση με τα ηχεια της τηλεορασης θα εχω καλυτερο αποτελεσμα οτι και να παρω,δε θελω βεβαια και κατι για πεταμα,αλλα δε νομιζω να καταλαβω διαφορες μιας και δεν εχω ακουστικο αυτι.

Εχω διαβασει οτι συνδεοντας την τηλεοραση με τα ηχεια μεσω οπτικης ινας θα εχω παντου 5.1 ισχυει?

η πρεπει να κανω αλλες συνδεσμολογιες?

υπαρχουν ηχεια για υπολογιστη που να κανουν αυτη τη δουλεια?η πρεπει να παω σε ηχεια για home cinema?και αν πρεπει να παω στη δευτερη επιλογη,υπαρχei επιλογη να παρω μονο τα ηχεια?υπαρχουν ηχεια με ενισχυση με λιγα λογια?

Δημοσ.

Ενισχυτης AV:  Pioneer VSX-422   225 - 250 €

Ηχεία 5,1:        JBL SCS 200.5      189 €

- Ηχητικά πολυ καλύτερο απο οποιοδήποτε έτοιμο all in one.

- Εχει compact ηχεία τα οποια περιλαμβάνουν επιτραπέζιες και επιτοιχιες βασεις

- Θα μπορείς μέσα απο το πρόγραμμα 5ch stereo να ακούς από ολα τα ηχεία ακόμα και απο στερεο σήματα.

- Καλώδια δεν γλυτώνεις, μιλάμε για 5,1 υλοποίηση.

Θα συνδέσεις το PS3 με HDMI IN στον ενισχυτή, Απο τον ενισχυτή με HDMI out στην TV.

Η TV με οπτική ινα στον ενισχυτη για να ακους τα τηλεοπτικά κανάλια και απο την USB της.

Δημοσ.

ενα πραγμα δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα.αν η τηλεοραση ειναι συνδεδεμενη με εναν υπολογιστη και ενα ps3 με hdmi,μετα αν συνδεσω ενα συστημα ηχειων με οπτικη ινα στη τηλεοραση μονον ,θα παιζουν ολα 5.1?

Δημοσ.

To ps3 και ο υπολογιστής (ειδικα το ps3 που εχει blueray) έχουν υψηλες απαιτησεις σε bandwidth. Εαν θες να εκμεταλλευτείς πλήρως ολες τις ηχητικές πληροφορίες που δίνουν αυτές οι τεχνολογίες, η σωστή λύση είναι το HDMI. Θα κάνει το διαμεσολαβητή και το management ο ενισχυτής.

Εαν κάνει την διαμεσολάβηση η TV τοτε θα χάσεις πολύ πληροφορία. Πέραν αυτού η ίδια η οπτική ινα έχει περιορισμένες δυνατότητες όσον άφορα το blueray.

Δημοσ.

καταλαβα,αρα ολα τα περιφεριακα μου πρεπει να τα βαλω κατα προτιμηση με hdmi στον ενισχυτη.

επειδη τα εχω επιτοιχια  ειναι δυσκολο αυτο.μπορω να παρω ενα συστημα 5.1 για υπολογιστη και να κανω τη δουλεια μου?η δε θα εχει αποτελεμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...