REDODIN7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν έχω μια γνωστή που πήρε νέο φορητό με Windows 8 αλλά δεν της αρέσουν και επειδή θέλει να κάνει downgrade σκέφτηκα να κάνουμε τράμπα τα Windows μας. Μπορώ εγώ να πάρω τα 8 και να τα περάσω και αυτή τα 7 ?
salonika91 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 εχω την εντυπωση οτι πανε πακετο με την μητρικη.Αρα μαλλον οχι
ca6mio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Στα win8 εχει αυτοκολλητο με serial; Αν ναι γινεται αλλα παρατυπα.
REDODIN7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Στα win8 εχει αυτοκολλητο με serial; Αν ναι γινεται αλλα παρατυπα. Ναι νομιζω οτι εχει, να ρωτησω κανονικα δεν εχει μαζι και cd ?
driverpit Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν έχω μια γνωστή που πήρε νέο φορητό με Windows 8 αλλά δεν της αρέσουν και επειδή θέλει να κάνει downgrade σκέφτηκα να κάνουμε τράμπα τα Windows μας. Μπορώ εγώ να πάρω τα 8 και να τα περάσω και αυτή τα 7 ? δες μέσα από το σίτε τής εταιρείας εάν το μοντέλο που έχεις υποστηρίζει drivers για win 7 πριν ξεκινήσεις να κάνεις format 1
REDODIN7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 δες μέσα από το σίτε τής εταιρείας εάν το μοντέλο που έχεις υποστηρίζει drivers για win 7 πριν ξεκινήσεις να κάνεις format Καλα αυτο ειναι αυτονοητο απλα θελω να μαθω αν μπορω να κανω την τραμπα
driverpit Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλα αυτο ειναι αυτονοητο απλα θελω να μαθω αν μπορω να κανω την τραμπα όχι δεν γίνετε από ότι ξέρω συνήθως τα κλειδιά των windows που χρησιμοποιούν η εταιρείες έχουν την ένδειξη oem που σημαίνει ότι είναι για έναν υπολογιστή 1
ektor7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μακαρι να εχει το κωδικο και η ενεργοποιηση γινεται μια χαρα μεσο τηλεφωνου σε αλλο pc! 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μην πειράξεις το laptop της φιλης σου, απλα εγκατέστησε το classic shell και έτσι μαγικά γυρίζει στ 7αρια
REDODIN7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 99% έχει κλειδί και εγώ εχω οπότε λογικά θα είναι οκ ε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα