Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δν εισαι σε fast path

Αρα με λιγα λογια με δουλευουνε ?!  :blink:  :blink: γιατι απο χθες το snr πλακα πλακα εχει πεσει αρκετα μονο τα ping εχουνε ανεβει !! δηλαδη εκει που επαιζα με 75-80 τωρα τρεχει με 90-100 

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θα έπρεπε να βλέπεις κάτι τέτοιο.

Να πω ότι με προβληματίζει λίγο που έχεις στο downstream Noise 4.0 dB, νομίζω ότι στο 1ο προφίλ fast path είναι 6dB και στο 2ο 9dB, ίσως θυμάμαι λάθος πάει καιρός που το έψαξα και δεν είμαι σίγουρος αν τα μπέρδεψα/ ξέχασα.

nCYww.jpg

Δημοσ.

Κάποιος με fastpath hol:

C:\Users\***>ping www.ntua.gr

Pinging www.ntua.gr [147.102.222.213] with 32 bytes of data:
Reply from 147.102.222.213: bytes=32 time=6ms TTL=56

Ping statistics for 147.102.222.213:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 6ms, Maximum = 6ms, Average = 6ms

Eνώ το δικό μου , αυτή τη στιγμή :

C:\Windows\system32>ping ntua.gr

Pinging ntua.gr [147.102.222.210] with 32 bytes of data:
Reply from 147.102.222.210: bytes=32 time=27ms TTL=56

Ping statistics for 147.102.222.210:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 27ms, Maximum = 27ms, Average = 27ms

Τέτοια ping να βλέπω και το δάκρυ να τρέχει κορόμηλο......ά ρε wind , πότε θα μου βάλεις fast path στο vdsl επιτέλους??????

Η cyta ξέρετε αν δίνει fastpath στο vdsl της ?  Σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο μόνο και μόνο για το fastpath , παραμένοντας στο vdsl φυσικά....

Δημοσ.

Πριν κανά τρίωρο η HoL υποτίθεται με έβαλε σε fast path αλλά στο modem μου βλέπω τα εξής. Το έκανα restart τι ακριβώς γίνεται και τι πρέπει να κάνω? Παίζει να βλέπω interleaved αλλά να είμαι fast path? Για να ξέρω τι γίνεται όταν θα ξαναμιλήσω.

Monitoring Index:

Δημοσ.

Πριν κανά τρίωρο η HoL υποτίθεται με έβαλε σε fast path αλλά στο modem μου βλέπω τα εξής. Το έκανα restart τι ακριβώς γίνεται και τι πρέπει να κάνω? Παίζει να βλέπω interleaved αλλά να είμαι fast path? Για να ξέρω τι γίνεται όταν θα ξαναμιλήσω.

Monitoring Index:

Welcome to my world!!! Και μενα χθες το μεσημερι ΥΠΟΤΗΘΕΤΑΙ πως με εβαλαν σε fast path 

Ιδου τα στατιστικα του router μου :

Δημοσ.

Εγώ τώρα μόλις ξαναμίλησα με άλλο παιδί στo τεχνικό τμήμα και με διαβεβαίωσε πως έχω μπει σε fast path. Τώρα τι να πω μήπως είναι απλά θέμα modem και δεν δείχνει το fast path?

Δημοσ.

Εγώ τώρα μόλις ξαναμίλησα με άλλο παιδί στo τεχνικό τμήμα και με διαβεβαίωσε πως έχω μπει σε fast path. Τώρα τι να πω μήπως είναι απλά θέμα modem και δεν δείχνει το fast path?

Δεν νομιζω να ειναι εκει το θεμα γιατι οπως βλεπεις και ποιο πανω:

θα έπρεπε να βλέπεις κάτι τέτοιο.

Να πω ότι με προβληματίζει λίγο που έχεις στο downstream Noise 4.0 dB, νομίζω ότι στο 1ο προφίλ fast path είναι 6dB και στο 2ο 9dB, ίσως θυμάμαι λάθος πάει καιρός που το έψαξα και δεν είμαι σίγουρος αν τα μπέρδεψα/ ξέχασα.

nCYww.jpg

θα επρεπε να εμφανιζε κατι τετοιο και ομως τιποτα !! (τουλαχιστον σε εμενα ετσι ειναι και αν μπορω να δω καλα το ιδιο ειναι και σε σενα !) 

Edit:ιδου και οι μετρισεις μου !! 

post-236320-0-18022100-1382362510_thumb.png

• Super Moderators
Δημοσ.

για να testάρετε αν είστε σε fastpath κάντε ένα tracert με ελληνικό server, τα πρώτα hops πρέπει να είναι κάτω από 10ms...

Δημοσ.

για να testάρετε αν είστε σε fastpath κάντε ένα tracert με ελληνικό server, τα πρώτα hops πρέπει να είναι κάτω από 10ms...

Χεχε ισως χρειαστω help εδω !! δεν καταλαβα τι ειπες !! :P λιγο ποιο αναλητικα αν θελεις !! :P 

• Super Moderators
Δημοσ.

γράφεις cmd στο Run και εκτελείς tracert στο url ενός site που hostάρεται Ελλάδα...

θα σου βγάλει ως αποτέλεσμα κάποια hops, το 1ο είναι ο router σου (1ms) και το 2ο θα είναι το dslam το οποίο θα πρέπει να έχει κάτω από 10ms για να είσαι σε fastpath...

Δημοσ.

γράφεις cmd στο Run και εκτελείς tracert στο url ενός site που hostάρεται Ελλάδα...

θα σου βγάλει ως αποτέλεσμα κάποια hops, το 1ο είναι ο router σου (1ms) και το 2ο θα είναι το dslam το οποίο θα πρέπει να έχει κάτω από 10ms για να είσαι σε fastpath...

Αν μπορεις πες μου και ενα απο αυτα τα site !! :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...