Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

βαλε αυτο το router και οχι της forthnet.εχεις καλυτερο συχρονισμο(και στο up και στο down) και λιγοτερη εξασθενηση του adsl.

Βαλε fast path.Δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα

Δημοσ.

βαλε αυτο το router και οχι της forthnet.εχεις καλυτερο συχρονισμο(και στο up και στο down) και λιγοτερη εξασθενηση του adsl.

Βαλε fast path.Δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα

Το θεμα δεν ειναι ο συγχρονισμος το θεμα ειναι οτι οταν παιζω lol τον νετ μου θα ειναι κανονικα συγχρονισμενο και θα μου κανει καμια 15αρια φορες (χωρις υπερβολες) attemting to reconnect οποτε χρησημοποιω το αλλο router λες αν βαλω fast path να σταματισει αυτο ?! 

Δημοσ.

Τωρα αληθεια ειμαστε σοβαροι ?! μολις ενεργοποιησα το fast path και η το router ταχει φτυσει η η γραμμη μου ειναι τερμα οτι ναναι !! 

Edit:Το αλλο router για καη μου τυχη τα εφτυσε και τωρα εχω μονο της hol

post-236320-0-84457200-1382265089_thumb.png

Δημοσ.

Τωρα αληθεια ειμαστε σοβαροι ?! μολις ενεργοποιησα το fast path και η το router ταχει φτυσει η η γραμμη μου ειναι τερμα οτι ναναι !! 

Edit:Το αλλο router για καη μου τυχη τα εφτυσε και τωρα εχω μονο της hol

Α. Το router σου θέλει restart.

B. Είσαι ακόμα Interleaved.

Δημοσ.

εχω κανει γυρο στις 10 φορες restart από κείνη την ώρα και πάλι τέτοιους αριθμούς μου βγάζει , τα ping στα παιχνίδια αντί να κατέβουν εχουν ανεβει !! -.- Α και παρεμπιπτόντως , τι είναι το interleaved ;

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι έχεις αρκετά μικρό attenuation αλλά γιατί παίζεις σε 6αρι πακέτο?

με fastpath δεν πρόκειται να μειωθεί ο συγχρονισμός γιατί έχεις "αέρα" στο attainable...

Δημοσ.

εχω κανει γυρο στις 10 φορες restart από κείνη την ώρα και πάλι τέτοιους αριθμούς μου βγάζει , τα ping στα παιχνίδια αντί να κατέβουν εχουν ανεβει !! -.- Α και παρεμπιπτόντως , τι είναι το interleaved ;

Δεν ξέρω τι έχεις κάνει, εγώ το screenshot είδα,.

Τι είναι το Fast Path και το Interleave ;

Δημοσ.

δν εισαι σε fast path

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...