KnightRider1996 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Εχουνε τρελη διαφορα παντως !!
salonika91 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 βαλε αυτο το router και οχι της forthnet.εχεις καλυτερο συχρονισμο(και στο up και στο down) και λιγοτερη εξασθενηση του adsl. Βαλε fast path.Δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα
KnightRider1996 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 βαλε αυτο το router και οχι της forthnet.εχεις καλυτερο συχρονισμο(και στο up και στο down) και λιγοτερη εξασθενηση του adsl. Βαλε fast path.Δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα Το θεμα δεν ειναι ο συγχρονισμος το θεμα ειναι οτι οταν παιζω lol τον νετ μου θα ειναι κανονικα συγχρονισμενο και θα μου κανει καμια 15αρια φορες (χωρις υπερβολες) attemting to reconnect οποτε χρησημοποιω το αλλο router λες αν βαλω fast path να σταματισει αυτο ?!
salonika91 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δεν νομιζω να σταματησει με το fast path. οκ τοτε βαλε το αλλο.Παλι δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα με το fast path.
KnightRider1996 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Τωρα αληθεια ειμαστε σοβαροι ?! μολις ενεργοποιησα το fast path και η το router ταχει φτυσει η η γραμμη μου ειναι τερμα οτι ναναι !! Edit:Το αλλο router για καη μου τυχη τα εφτυσε και τωρα εχω μονο της hol
Havik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Τωρα αληθεια ειμαστε σοβαροι ?! μολις ενεργοποιησα το fast path και η το router ταχει φτυσει η η γραμμη μου ειναι τερμα οτι ναναι !! Edit:Το αλλο router για καη μου τυχη τα εφτυσε και τωρα εχω μονο της hol Α. Το router σου θέλει restart. B. Είσαι ακόμα Interleaved.
KnightRider1996 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Α. Το router σου θέλει restart. B. Είσαι ακόμα Interleaved. εχω κανει γυρο στις 10 φορες restart από κείνη την ώρα και πάλι τέτοιους αριθμούς μου βγάζει , τα ping στα παιχνίδια αντί να κατέβουν εχουν ανεβει !! -.- Α και παρεμπιπτόντως , τι είναι το interleaved ;
11demian111 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 αξιζει να γυρισω σε fast? ειμαι πολυ κοντα στο κεντρο του οτε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 can't see shit captain...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 πράγματι έχεις αρκετά μικρό attenuation αλλά γιατί παίζεις σε 6αρι πακέτο? με fastpath δεν πρόκειται να μειωθεί ο συγχρονισμός γιατί έχεις "αέρα" στο attainable...
Havik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 εχω κανει γυρο στις 10 φορες restart από κείνη την ώρα και πάλι τέτοιους αριθμούς μου βγάζει , τα ping στα παιχνίδια αντί να κατέβουν εχουν ανεβει !! -.- Α και παρεμπιπτόντως , τι είναι το interleaved ; Δεν ξέρω τι έχεις κάνει, εγώ το screenshot είδα,. Τι είναι το Fast Path και το Interleave ;
11demian111 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 λογω οικονομικων κυριως. αρα κανω κινηση ε? κατι αποσυνδεσεις που τρωω στο ακυρο τι μπορει να ειναι?
salonika91 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Α. Το router σου θέλει restart. B. Είσαι ακόμα Interleaved. εχω κανει γυρο στις 10 φορες restart από κείνη την ώρα και πάλι τέτοιους αριθμούς μου βγάζει , τα ping στα παιχνίδια αντί να κατέβουν εχουν ανεβει !! -.- Α και παρεμπιπτόντως , τι είναι το interleaved ; δν εισαι σε fast path
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα