Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι να σου πω την αληθεια δεν καιγομαι και τοσο για την ταχυτητα που εχω αλλα για τα ping (καιγομαι τερμα στο lol  :ph34r: ) δηλαδη τωρα στα games μου βγαζω γυρο στα 70-75 ping αντε καμια φορα 80 me fast path ποσο παιζει να κατεβει !?  :mellow:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ που είμαι έχει τέσσερα προφίλ σύνολο, τα δύο πρώτα είναι fastpath και άλλα δυο Interleaved, η διαφορά είναι στα φίλτρα/αλγόριθμους για την διόρθωση σφαλμάτων, anyway στην Dota στο τρίτο προφίλ έχω 110 με 130 ping και στο δεύτερο έχω 80 με 95, διαφορά στην ταχύτητα δεν έχω δει καμία (είμαι μακριά από το dslam) ωστόσο έχει μεγάλη διαφορά στη σταθερότητα της γραμμής, στο τρίτο προφίλ κάνω ένα restart ανά μια –δύο μέρες το router ενώ στο δεύτερο χρειάζεται 2-3ης φορές την μέρα, restart κάνω για να μην φάω DC καθώς μαζέυοντε πολλά λάθη στο router και "μπουκώνει",  τα τέσσερα προφίλ δεν ξέρω αν ισχύουν σε όλες τις εταιρίες οπότε με κάποια επιφύλαξη,

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Ναι κανει πιο ασταθη την γραμμη σου και αν εισαι πολυ μακρια απο το ΑΚ μπορει να εχεις dc's.

Τι ειναι αυτα που λες τωρα !!!!!  :confused:  :confused:  :confused:  Πως μπορω να το ενεργοποιησω αυτο ?! 

Παρε τηλ την εξυπηρετηση πελατων και ζητα το.

Αν σου πουν οτι δεν δινουν κλειστο και ξαναπαρε ωστε να πεσεις σε αλλον υπαληλο.

havik ποιον παροχο εχεις?

Δημοσ.

Disconect.Δηλ να πεφτει το Internet.

Αν εισαι πολυ μακρια απο το αστικο κεντρο(απο εκει που παιρνεις internet δηλ) και βαλεις fast path ειναι πιθανον να πεφτει το Internet γιατι εχεις που εχεις χαλια γραμμη λογο αποστασης το path path το κανει χειροτερα.

Μπες στην σελιδα του router σου αν θες και δωσε τα στατιστικα

Δημοσ.

Δεν χρησημοποιο το router της hol χρησημοποιω ενα παλιο της forthnet που ειχα απο παλια !! θες να συνδεσω της hol και να δωσω στατιστικα η δεν πειραζει και με αυτο ?!?! γιατι μου εχει διαφορες αναμεσα τους ! 

Δημοσ.

Γιατι σε αλλους οπως γραφουν ανεβαινει το download speed...αντι να κατεβαινει?

Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Γιατι σε αλλους οπως γραφουν ανεβαινει το download speed...αντι να κατεβαινει?

Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App

Δεν ξερω.Ρωτα τον poulino :P

αυτο ειναι απο το router της forthnet 

εισαι λιγο μακρια απο το ακ 30,5 att αλλα και εγω που ειμαι πιο μακρα απο 'σενα (32att) δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα(τρωω 1 dc την βδομαδα).+οτι η δικη σου γραμμη θεωρητικα πρεπει να ειναι πιο σταθερη απο την δικη μου λογο 11 margin.(εγω εχω 6)

Ζητα fast path και αν σου δημοιουργησει καποιο προβλημα(που δεν νομιζω) γυρνα το σε Interleaved

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...