Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πήγα να περάσω τον συγκεκριμένο driver για intel hd 4000 https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=23323&keyword=hd+4000&lang=eng  και μου είπε ότι δεν είναι συμβατές με την  έκδοσή μου(win 8.1 x64) δεν ξέρω γιατί όμως... 

Και τώρα μετά από επανεκκίνηση κολλάει σε μαύρη οθόνη.. Τα windows ήταν στο pc όταν το αγόρασα...

Καμιά ιδέα τι να κάνω?

Δημοσ.

αν μπορείς να μπείς σε safe λογικά θα υπάρχει partition με τους drivers και ξαναπερνας τους παλιους..

αλλιώς safe με δίκτυο και τους βρίσκεις από νέτ.

Δημοσ.

Τον έχω ανοίξει σε safe mode με net. Έχει κανείς κανά λινκ για τους drivers της hd4000? Οι τελευταίοι από το site της dell δεν δούλευαν. Ήταν με αυτούς από το windows update.

Βασικά από ότι βλέπω οι drivers στις gpu είναι ενημερωμένοι. Στην διαχείριση συσκευών δίπλα από την οθόνη έχει ένα θαυμαστικό μόνο.. Ξέρεις που μπορώ να βρω driver για αυτό?

Δημοσ.

το dell δεν έχει κοματάκι του δισκού με drivers;λογικα ο δίσκος είναι σε 2 μέρη;αν δεν βρείς άκρη έτσι πας στο device manager δεξί κλίκ στην intel ενημέρωση προγράμματος οδήγησης ή update driver και επιλέγεις την 1η επιλογή και ψάχνει online.Το ίδιο και στην οθόνη...

Δημοσ.

Αυτό έκανα αλλά στην οθόνη ενώ μου λέει ότι έχει ενημερωθεί το ! παραμένει.. Μήπως χρειάζεται επανεκκίνηση για να εγκατασταθεί ο driver και να φύγει το θαυμαστικό?

P.S. Έκανα ρεσταρτ αλλά τίποτα, θα δοκιμάσω να κατεβάσω καναν πιο παλιό driver για την hd4000

Τελικά έβαλα τους drivers για τα windows 8, πριν την τελευταία αναβάθμιση των driver για την 8.1 η οποία δημιούργησε και το πρόβλημα. Από ότι είδα μετά από ψάξιμο, μερικοί drivers για την 8.1 δημιουργούν προβλήματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...