Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας

ειπα να παρω και εγω ενα tabletaki για να μην σερφαρω με το macbook air αγκαλια στο κρεβατι και πηρα το crypto novapad 80 c168d

ειμαι πολυ δυσαρεστιμενος απο την αγορα μου 

ξαφνηκα εκει που ολα πηγεναν καλα γυρησε η οθονη αναποδα δηλαδη εκει που ηταν το συμβολο της μπαταρια δεξια πηγε αριστερα αλλα για να δω ακριβως την μπαταρια πρεπει να πατησω δεξια εκει που ηταν πριν και τα γραματα πρεπει να τα διαβαζω αναποδα ξερει κανενασ τη συμβαινει?

καμια φορα φτιαχνει αλλα μετα παλι τα ιδια. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλημέρα επανέρχομαι στο θέμα για να σας πω την συνεχεια και να το κλείσω κιόλας

λοιπόν στης 23/10 πήγα το ταμπλετ στο κατάστημα από όπου το είχα αγοράσει στην Χαλκίδα (τα στοιχειά διαθέσιμα για όποιον τα θέλει)

από εκείνη την ημέρα λοιπόν υποτίθεται οτι θα το έστελνε στην crypto περνάνε 20 μέρες παίρνω τηλέφωνο στο τον καταστηματαρχη τι έγινε?? να ξέρεις ακόμα δεν το έχω στείλει διότι ι εταιρία έκανε μετακόμιση κτλ να μην μακρηγορώ αφού φτάσαμε αρχές Δεκέμβρη ο άθλιος τσιφούτης δεν το είχε στείλει ακόμα προφανώς για να μην πληρώσει την courier (αφού γλύτωσε τα χαστούκια ηταν τυχερός) το πήρα πάλι πίσω επικoινονισα με την crypto ααα μου λένε  κλασική περίπτωση βλάβης δεν πατάει καλά ο κονεκτορας της οθόνης ωραία πως να σας το στείλω ?? πόσες μέρες κάνει η επισκευή >2 μου λένε το στελνω και μαζί έγραψα και μια επιστολή που τους ενημέρωνα για την συμπεριφορά του ψεύτη που μου το πούλησε (φυσικά ίδρωσε το αυτί τους ) αφού λοιπον οι 2 μέρες έγιναν 10 και μετά απο 3-4 τηλεφωνά αποφασισαν να μου το στείλουν γιατί και αυτοι με δούλευαν 3 μέρες για την αποστολή του .ερχεται το ταμπλετ το παρελαβα Σαββάτο η οθόνη εντάξει το σήμα του wifi εντάξει μάλλον και για αυτό εφταιγε ο κονεκτορας...   φαίνεται οτι εκεί που το άνοιξε ο ανεγκέφαλος πρέπει να κάπνιζε και στο κέντρο της οθόνης πλέων έχει από ότι φαίνεται στάχτη ...... τώρα??? πάλι απ την αρχή ??? τεσπα προφανώς μάλλον οι παίχτες δεν έχουν όρεξη... όποτε πλέον εγώ μακριά από την εν λόγο εταιρία ....

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τον νοεμβριο του 2013 πηρα ενα novapad tablet και τον ιανουαριο μου εσπασε λιγο η οθονη...μηπως ξερετε που μπορω να το παω να το φτιαξω και να ειναι φθηνα????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...