PanosXGR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους στο Dy μου με μπρος δισκόφρενο και πίσω ταμπούρο και με εξαμπρατσες αλουμινένιες ζαντες ειναι αυτην την στιγμή και θελω να βαλω ακτινοτες ζαντες απο supra η απο οτι κουμπονει κανονικα στην τελική. Η ερωτηση μου ειναι υπαρχουν κάποιες συγκεκριμένες η μπαίνουν κανονικά απο supra στο dy μου? Απο αγγελίες στο car.gr απο μαγαζάτορες που πουλουσαν ζαντες μου είπαν πως μπαίνουν κανονικά, σε διάφορους μαστορες που ρωτησα μου είπαν πως άλλαγμα κιθαρες κτλ. δηλαδη να αλαχτουν ολα εκτός των ψαλιδιών. Εσείς τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astrakias Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Απ'οσο γνωριζω μπαινουν κανονικα ζαντες απο supra η τυπου supra σε ημιτασιον, δεν ακουσει κατι του τυπου δεν μπενει γιατι δεν ταιριαζει, αλλα ναι μπορει να χρειαστει να αλλαξεις την κιθαρα του πίσω ταμπούρου νομιζω του δικου σου η κιθαρα ειναι πιο μικρη, δεν ειναι ακριβη 10-15ευρω κανει, μπορει να χρειαστεις και ατερμονα της ντιζας του κοντερ μπροστα αν τεριαζει 3-4ευρω κανει, επισης καποιες ζαντες τις πουλανε χωρις τσιμουχακι-λαστιχακι στην εμπρος ζαντα αν μπει απο το δικο σου καλως, αλλιως θα πρεπει να παρεις κ τετοιο 1,5-2ευρο κανει. οι ζαντες κανουν 90-100ευρο πηγαινε να δεις απο κοντα πριν της αγορασεις συγκρινε ποιοτητα/τιμη υπαρχυον κινεζικες-rok και καποιες που γραφου νομιζο Tec-Made in Japan Ενισχυμενεςεγω αυτες εχω με ποιο φαρδια στεφανη κ πιο χοντρες ακτινες για να αντεχουν στις λακουβες των ελληνικων δρομων, θα δειξει το παπι με ακτινοτες ζαντες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα