futureshock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα παιδια... εχω στην διαθεση μου 100 ευρω για κινητο, θελω να παραγγειλω κινεζικο μια και τελευταια εχω "καλες" σχεσεις με τα κινεζικα προιοντα, θελω να μου προτεινεται ενα με υποστηρίξει σε ρομ. εχω δει το ZTE v967s που εχει ~135 δολλαρια και πιστευω ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.. θελω να μου πειτε αποψεις και αμα εχετε στο νου κατι καλυτερο απο αυτο....
stamatinho Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλο το zte οπως και το lenovo a830 Τα εχω και ξερω.Για ρομ δεν εχω ψαχτει. Υπαρχουν και κανα δυο ακομα καλα αλλα δεν τα εχω δοκιμσει.<br> Κοιτα και σε thl κατι.<br><br> Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
futureshock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ωραιο και το Λενοβο, απλα βλεπω ξεφευγει στην τιμη, το ZTE το βρηκα στο pandawill στα 136 δολλαρια(100 ευρω) !! παντως στο ΖΤΕ μου φαινεται πολυ φθηνο για αυτα που προσφερει... και απο οτι ειδα σε θεμα ταχυτητας,μπαταριας και οθονης ειναι πολυ καλο κινητακι!
Sog96Ch Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 παρε το απο το to2c ειναι αρκετα αξιοπιστο και εχει πιο καλη προσφορα
bill27 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 http://www.minideal.net/zte-v889s-android-4-1-dual-core-mtk6577-1-0ghz-512mb-4gb-wcdma-3g-gsm-smartphone.html και αυτο ειναι μια καλη λυση,πιο φτηνο και εχει και καλα specs
futureshock Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 βγαινει σχεδον μιση τιμη μεν, απλα το θεμα ειναι οτι εχω ενα παρομοιο κινεζικο απλα μονοπυρηνο με 512mb και 1800mah μπαταρια αλλα δεν κανει δουλεια(δεν αρπαζει σε ταχυτητα,η μπαταρια δεν κραταει οσο θα επρεπε για 1800αρα κλπ.) ...!! γιαυτο θελω να παω σε κατι σιγουρο οπως το ZTE που βλεπω μονο καλα reviews
johnieXoX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 όταν υπάρχει στην αγορά το lumia 520 με 120,00 € γιατί να πάρει κανείς κινέζικο? θα είναι καλύτερο σε επιδόσεις? το android στις φθηνές συσκευές δεν υποφέρεται, έτσι δεν είναι? εγγύηση θα έχει? ποιότητα κατασκευής? θα υπάρχει σύγκριση με nokia? δεν είχα ποτέ κινέζικο και απλά αναρωτιέμαι..
Sog96Ch Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 όταν υπάρχει στην αγορά το lumia 520 με 120,00 € γιατί να πάρει κανείς κινέζικο? θα είναι καλύτερο σε επιδόσεις? το android στις φθηνές συσκευές δεν υποφέρεται, έτσι δεν είναι? εγγύηση θα έχει? ποιότητα κατασκευής? θα υπάρχει σύγκριση με nokia? δεν είχα ποτέ κινέζικο και απλά αναρωτιέμαι.. εχω το Zte v967s και ειναι αρκετα καλο σε ολους τους τομεις του εκτος απο την καμερα (φτιαχνει λιγο με καποιες ρυθμισεις) αλλα το βιντεο ειναι αρκετα κακο. Δεν λεω οτι ειναι κακο το καθε αλλο ειναι απο τις καλυτερες μου αγορες το lag ειναι αγνωστη λεξη για το κινητο. Εαν το θελεις ομως για να βγαζεις καλες φωτογραφιες πηγαινε σε αλλο κινητο. Εμενα δεν με νοιαζει παντως. Το lumia 520 ειναι μικρο για εμενα και θελω android λογω οτι μπορω να επεξεργαστω παρα πολυ το κινητο Edit: 2 εχω παρει ενα για εμενα, μετα το ειδε ενα φιλος και πηρε και αυτος αλλο ενα. Εγω το πηρα απο το minideal και αυτος απο to2c, το οποιο δινει περισσοτερα δωρα (εχει πιο καλη προσφορα) Μπειτε στο myphone εχει παρα πολλα πραγματα για τα κινεζικα
pp6210 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 ...όπως για παράδειγμα αυτό http://www.insomnia.gr/topic/503817-value-for-money-dual-sim-smartphone/?p=527
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα