ilias2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα ASUS CM1745 - GR001S εδώ και κάτι μήνες. Επειδή είμαι φοιτητής στην Καλαμάτα και το χειμώνα γενικά υπάρχει πρόβλημα με το ρεύμα λόγω του καιρού σκέφτηκα να πάρω ένα UPS για να μην καεί το pc (ούτε χρόνο δεν το έχω) και να μην ξαναγράφω κατεβατά. Επίσης θέλω να είναι ΑΘΟΡΥΒΟ γιατί ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος και θα είναι δίπλα στο αυτί μου, απόσταση από κρεβάτι περίπου 1/2 μέτρο. Δεν με αφορά τόσο η τιμή αρκεί να μείνω ευχαριστημένος (βέβαια όχι πάνω από 80-100 ευρώ). Δεν ξέρω αν το τροφοδοτικό είναι active pfc (ούτε και το active pfc τι είναι) Προσανατολίζομαι προς αυτό: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.701755 σε σχόλιο λέει ότι κάνει θόρυβο μόνο όταν τραβάει από τη μπαταρία. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2013 από ilias2
SPANK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Εγω εχω αυτο το apc και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος ειναι εντελώς αθόρυβο δεν ακούγεται τιποτα , το μονο μειονέκτημα των apc ειναι οτι ειναι λιγο ακριβά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα