Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,εχω μια δυσκολη ερωτηση.σκεφτομαι να παρω εναν memory reader,μιας και εχω διαφορων ειδων μνημες.ο υπολογιστης μου ειναι ενας μακ μινι της apple.εχω σκοπο να το συνδεσω εξωτερικα με usb3.,ψαχνοντας ειδα και μου αρεσε ενας της raidsonic εσωτερικος 3.5 ομως,συγκεκριμενα αυτο εδω.   http://www.raidsonic.de/en/products/mm-cardreader.php?we_objectID=8527

προσεξα ομως πως συνδέεται με ενα καλωδιο usb 3 ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ  δηλαδη με το καλωδιο που μπαινει πισω σε καθε μητρικη.εχει ομως και καλωδιο ρευματος(αυτο που χρησιμοποιουμε για να συνδεσουμε τους pata σκληρους δισκους) η ερωτηση μου ειναι,μπορω να το λειτουργεισω εξωτερικα?ο λογος που το γλυκοκοιταζω εκτος τη δυνατοτητα για read-write πολλων ειδων μνημης ειναι και η εισοδος usb που εχει στη προςοψη.

Δημοσ.

αρα η εξωτερικη usb συνδεση που εχει δεν επαρκει για τα  card reader,και για να δωσει ρευμα σε 2  usb που εχει μπροστα?διοτι τα υπολοιπα δε τα χρειαζομαι που εχει 

Δημοσ.

αρα η εξωτερικη usb συνδεση που εχει δεν επαρκει για τα  card reader,και για να δωσει ρευμα σε 2  usb που εχει μπροστα?διοτι τα υπολοιπα δε τα χρειαζομαι που εχει 

Οχι δεν επαρκει!

Την εξωτερικη usb3 που ακριβώς την είδες? 

Δημοσ.

Θα με παλαυώσεις εσύ... αλλο βαζεις στο πρώτο σου ποστ αλλο στο video... 

Αυτο που έχεις στο πρώτο ποστ έχει εσωτερικό Usb3 καλωδιο... αυτο που δειχνει στο video έχεις εξωτερικό... Icybox το ένα raidsonic το άλλο....  

Οπως και να έχει και στα δύο ειναι απαραιτητη η εξωτερική τροφοδοσία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...