insomniaK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Αδέρφια τηλεορασάκηδες, το παρόν θέμα είναι για σειρές με αντικείμενο το πολιτικό δράμα, δολοπλοκίες, δολοφονίες, σεξ, βία, αναρχία, εγωισμοί κλπ κλπ... Επειδή μάλλον, δεν υπάρχει πολύ ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο είδος σειρών, αποφάσισα να ανοίξω ένα γενικό θέμα. Από τις σειρές που broadcast, η αγαπημένη μου είναι το Scandal, τα δύο πρώτα επεισόδια της 3ης σίζον ήταν αρκετά "δύνατα". Δείτε τη σειρά από την αρχή της, διότι υπάρχει ομορφη ωρίμανση των χαρακτήρων (στην περίπτωση του προέδρου, μπορούμε να μιλήσουμε για παλιμπαιδισμό). Από τις περσινές σειρές: The house of Cards, Kevin Spacey στα καλύτερα του. Διαπλοκή, προεδριλίκια, ΑΡΔ, σεξ, βία (και παϊδάκια). Ελπίζουμε να συνεχιστεί και φέτος. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Στην ίδια κατηγορία, για εμένα, είναι και το Borgias (3η σεζόν), αν και διαδραματίζεται σχεδόν μία χιλιετηρίδα πίσω. Αλλά μου αρέσει το ξεβράκωμα της εκκλησίας και η αναμειξή της στην πολιτική. Ως σειρά, είναι πολύ βιαιη, αλλά ταυτόχρονα και ενδιαφέρουσα. Αυτά τα λίγα από εμένα, προτάσεις για σειρές καλοδεχούμενες, σχόλια για επεισόδια το ίδιο, γενικά συζήτηση να γίνεται...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Το αγαπημένο μου είδος. Θεωρώ κορυφαία political drama σειρά το The West Wing (8 seasons), αναφέρεται στην αμερικάνικη πολιτική σκηνή και στις διεργασίες εντός του Λευκού Οίκου. Το βρετανικό House Of Cards (3 seasons) είναι επίσης εξαιρετικό, κυνικό, με σκληρό βρετανικό χιούμορ. Το επίσης βρετανικό State of Play (miniseries) είναι πολύ καλό αν και σύντομο, συντομότατο. To πρόσφατο Political Animals δεν ήταν κακό (mini-series). Ήταν να εξελιχθεί σε full σειρά αλλά το έκοψαν - Κύριος οίδε γιατί... Τέλος το Boss (2 seasons) είναι επίσης εξαιρετικό. Προσωπικά θεωρώ και το The Newsroom ουσιαστικά political drama σειρά - αν και με την ευρύτερη έννοια. 4
insomniaK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δεν ήξερα πως υπάρχει αγγλικό house of cards, θα το ψάξω. Όντως το west wing αξίζει το παρακολουθώ τώρα (σεζόν 2) στο netflix. @paredwse: ως δικηγόρος μπορεί να σου αρέσει το damages.
xavier Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 ο παρεδωσε τα ψιλοειπε ολα... θα προτεινα και το veep, ας ειναι και κωμωδια, ειναι εξαιρετικο... ακουω καλα σχολια για το δανεζικο borgen, αλλα θα περιμενω το αμερικανικο remake(αν και υποτιθεται οτι ειναι το δανεζικο west wing ) το scandal ειναι καλο?εχω ακουσει οτι ειναι πολυ σαπουνοπεροειδες
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 [...] θα προτεινα και το veep, ας ειναι και κωμωδια, ειναι εξαιρετικο... ακουω καλα σχολια για το δανεζικο borgen, αλλα θα περιμενω το αμερικανικο remake(αν και υποτιθεται οτι ειναι το δανεζικο west wing ) το scandal ειναι καλο?εχω ακουσει οτι ειναι πολυ σαπουνοπεροειδες Για το Borgen έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια, ευκαιρία να το δω από κοντά, δεν ήξερα καν ότι θα παίξει αμερικάνικο remake. Το Veep δεν είναι πολύ... κωμωδία; Αξίζει τόσο πολύ; [...] @paredwse: ως δικηγόρος μπορεί να σου αρέσει το damages. Η αλήθεια είναι ότι το έχω... αποκτήσει αλλά δεν έχω στρωθεί ακόμη να το δω. Είχα την εντύπωση ότι είναι αστυνομικής φύσης, όπως το The Closer για παράδειγμα...
MacPhisto Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 The Boss απο εμενα.....η καλυτερη στο ειδος της...κριμα που το εκοψαν.. αλλα ο παρεδωσε με εβαλε σε σκεψεις για το The West Wing.......
insomniaK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 political animals, είναι μινι σειρά. Καλό.
gatokoritso Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 ο παρεδωσε τα ψιλοειπε ολα... θα προτεινα και το veep, ας ειναι και κωμωδια, ειναι εξαιρετικο... ακουω καλα σχολια για το δανεζικο borgen, αλλα θα περιμενω το αμερικανικο remake(αν και υποτιθεται οτι ειναι το δανεζικο west wing ) το scandal ειναι καλο?εχω ακουσει οτι ειναι πολυ σαπουνοπεροειδες το προσπαθησα το borgen αλλα δεν με κερδισε.ειναι ωραιο τ veep?ολο λεω να το ξεκινήσω και ολο το ξεχναω
xavier Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 ειδε κανεις το alpha house? καλο ειναι και το alpha house, σε οσους αρεσει το veep, να το δουν και αυτο...
pournaras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ωπ ωπ, τι θεμα ειναι τουτο; Εχοντας δει το damages και το house of cards (usa), μου δινετε μια αρκετα καλη λιστα για να βγει ο χειμωνας Δικηγορε, το damages σου προτεινω να το αρχισεις χτες. Ειναι μεσα στο τοπ τεν μου, οχι μονο απο πλοκη, αλλα και απο τον τροπο που διαδραματιζει τα γεγονοτα, οπως επισης με επεισε να κατσω να δω την Glen Close που σε γενικες γραμμες δεν την αντεχω καθολου. PS, για το scandal που ειπατε στην αρχη, παιζουν τιποτε υποτιτλοι, διοτι δυστυχως τα αγγλικα μου δεν ειναι του επιπεδου να το δω στα αγγλικα και μεχρι προτινως που ειχα κοιταξει μονο κατι σκορπια απο τον πρωτο κυκλο ειχαν 1
insomniaK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ας ερωτευτούμε όλοι μαζί σε δυο παρασκευές βγαίνει όλος μαζί ο δευτερος κύκλος του αμερικάνικου house of cards, άγιος βαλεντίνος, πίτσα-μπύρες και κέβιν σπέισι, αγάπη μου. 5
whodatinsomniaK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Είδα το Boss, με άρεσε, αλλά δεν έχει τέλος... Το προτείνω για όποιον δε χρειάζεται τέλος στις σειρές που παρακολουθεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα