Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, το σύστημα μου είναι στην υπογραφή. Θα ήθελα την γνώμη σας για νέα κάρτα γραφικών. Βρήκα την MSI R9 280X Twin Frozr Gaming Edition 3gb στα 308 ευρώ και δεν θα ήθελα να ξεφύγω απο το συγκεκριμένο ποσό. Πάντα ήμουν λάτρης της nvidia και η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν είχα κάρτα της ΑΜD γι'αυτό και είμαι λίγο προβληματισμένος με την R9. Μήπως μια πιο οικονομική gtx760 είναι καλύτερη επιλογή;

Δημοσ.

Σε τι αναλυση παιζεις και ποια παιχνιδια εχεις σκοπο να παιξεις?? Η 280Χ ειναι >>> απο την 760,οποτε χωρις δευτερη σκεψη πας για την 280Χ.

Δημοσ.

1920x1080 και γενικά παίζω παιχνίδια με μεγάλες απαιτήσεις στα γραφικά.

Η asus R9 280x είναι 50 ευρώ περίπου πιο ακριβή γι'αυτό την απέρριψα και όσο για τις 770 ξεφεύγουν και αυτές σε τιμή γι'αυτό και κάνω σύγκριση με 760. Να δω και για R9 270x ή χάνω το value for money με την συγκεκριμένη;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, τελικά ήταν γραφτό να πάρω την ΜSI. Έψαξα για gigabyte και τις είχαν δώσει σε 2 μαγαζιά που είδα.

Δημοσ.

287ευρο ειπα απο Digitalmaster οχι 299ευρο απο E-gate,αλλα ναι αυτη ειναι

δεν ειπα τπτ για το οτι ειπες αλλα γι'αυτο

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, τελικά ήταν γραφτό να πάρω την ΜSI. Έψαξα για gigabyte και τις είχαν δώσει σε 2 μαγαζιά που είδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...