InsertCoinToJoi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια... θελω να συνδεσω Δυο οθονες σε μια καρτα γραφικων απο την hdmi θυρα μαλλον... θελω να δειχνουν ακριβως το ιδιο πραγμα... τι μπορω να αγορασω? να διευκρινισω η μια οθονη ειναι 23 ιντσες και η αλλη 39 τι λυσεις εχω?
ladis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ENA hdmi splitter.Eγώ ένα τέτοιο χρησιμοποιώ και δέν έχω πρόβλημα ακόμα και όταν παίζω και παιχνίδια.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 σπλιττερ ενοεις αυτα τα ακριβα των 50 ευρω.... η τα απλα 5 ευρω που κανουν απλο διαχωρισμο?
Xristaras12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 αν η μια ειναι μονιτορ και η αλλη τηλεοραση θα παρεις ενα dvi σε dvi και την τηλεοραση θα τη βαλεις με το hdmi.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 αν η μια ειναι μονιτορ και η αλλη τηλεοραση θα παρεις ενα dvi σε dvi και την τηλεοραση θα τη βαλεις με το hdmi. ακριβως... το ενα ειναι μονιτορ 23 και η αλλη τηλεοραση 39 θα μπορω να εχω διαφορετικες αναλυσεις οθονων?
Xristaras12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος ναι. Ο πιο σωστος τροπος ειναι αυτος που σου λεω μην μπλεξεις με splitters. θα κανεις clone την οθονη σου στην αλλη οθονη και θα δειχνουν το ιδιο. Το προγραμμα της καρτας γραφικων εχει τις αντιστοιχες ρυθμισεις.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω... αλλα γιατι hdmi στην 39αρα και dvi στο μονιτορ για να καταλαβω?
Xristaras12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 γιατι λογικα η οθονη σου δεν εχει 2 εξοδους hdmi και η τηλεοραση δεν εχει dvi :Ρ για ποια καρτα μιλαμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα