lefteriszgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια, Αλλάξα την μητρική σε ένα compaq presario cq60, καινούργια παστούλα, φύσηξα το ανεμιστηράκι, έβγαλα το σιλικονάκι από την gpu που είχε διαλύθει και έβαλα δυο φύλλα χαλκού με θερμοαγώγιμη πάνω-κάτω και ενδιάμεσα, το έκλεισα και... Σε αδράνεια 65-70 βαθμούς και σε σκανάρισμα με antivirus 77-85 βαθμούς με το CoreTemp. Δοκίμασα και με SpeedFan, HWMonitor με παραπλήσια αποτελέσματα... Ο επεξεργαστής είναι AMD Athlon x2 64 και η θερμοαγώγιμη που έχω αυτήν την στιγμή είναι η Prolimatech PK-2 Nano. Επειδή την μητρική την αλλάξαμε γιατί η gpu παρέδωσε και δεν θέλω να γίνει το ίδιο με αυτήν, η οποία είναι μεταχειρισμένη αλλά φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση, θα ήθελα να μάθω αν αυτές η θερμοκρασίες είναι νορμάλ για αυτά τα laptop ή κάποια λύση για να ρίξω τις θερμοκρασίες. Λευτέρης.
thelos257 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια, Αλλάξα την μητρική σε ένα compaq presario cq60, καινούργια παστούλα, φύσηξα το ανεμιστηράκι, έβγαλα το σιλικονάκι από την gpu που είχε διαλύθει και έβαλα δυο φύλλα χαλκού με θερμοαγώγιμη πάνω-κάτω και ενδιάμεσα, το έκλεισα και... Σε αδράνεια 65-70 βαθμούς και σε σκανάρισμα με antivirus 77-85 βαθμούς με το CoreTemp. Δοκίμασα και με SpeedFan, HWMonitor με παραπλήσια αποτελέσματα... Ο επεξεργαστής είναι AMD Athlon x2 64 και η θερμοαγώγιμη που έχω αυτήν την στιγμή είναι η Prolimatech PK-2 Nano. Επειδή την μητρική την αλλάξαμε γιατί η gpu παρέδωσε και δεν θέλω να γίνει το ίδιο με αυτήν, η οποία είναι μεταχειρισμένη αλλά φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση, θα ήθελα να μάθω αν αυτές η θερμοκρασίες είναι νορμάλ για αυτά τα laptop ή κάποια λύση για να ρίξω τις θερμοκρασίες. Λευτέρης. Ποιο μοντελο εχεις απο ολα τα CQ60 http://www.notebookcheck.net/HP-Compaq-Presario-CQ60-Series.14970.0.html ; Γιατι ειναι πολλα και στο καθε ενα απο αυτα οι θερμοκρασιες του ειναι διαφορετικες απο οσο ξερω.
lefteriszgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Το CQ60-300SV. Λοιπόν έκανα και ένα τεστ με σηκωμένο 3-4 εκ. από το γραφείο και έχω σε αδράνεια 55-58 βαθμούς και σε βίντεο HD 68-71 βαθμούς.
lefteriszgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τελικά το άνοιξα ξανά το laptop και οι υποψίες μου βγήκαν σωστές, άνοιξα τελείως το ανεμιστηράκι και παρόλο που το είχα φυσήξει καλά την προηγούμενη φορά, βρήκα και άλλο χνούδι κοντά στην σίτα. Πλέον bootάρει στους 62 βαθμούς (81 πριν), idle στους 49-50 βαθμούς και σε διεργασίες στους 60-61 βαθμούς μέγιστο. Νομίζω είμαστε καλά πλέον, έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα