Προς το περιεχόμενο

Bug?? στα XP Pro GR με το SP1... (Προσθαφαίρεση)

Maitre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα τα XP Pro Ελληνική έκδοση στο PC μου.

Πηγαίνω στο Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Πίνακας Ελέγχου -> Προσθαφαίρεση προγραμμάτων...

Και διαλέγω να προσθαφαιρέσω στοιχεία των Windows (εγκατάσταση των Windows)...

Μέχρι εδώ όλα καλά - όλα δουλεύουν.

Εγκαθιστώ τώρα το SP1 και πάω να κάνω πάλι το ίδιο...

Μου βγάζει τώρα ότι λείπει ένα αρχείο το msmqo....inf !!! και δεν μπορεί να συνεχίσει.

Παρεμπιπτόντως πριν βάλω το SP1 αυτό το αρχείο δεν υπήρχε στον δίσκο (το έλεγξα!!!)

Το κουφό τώρα: Αυτό δεν γίνεται αν βάλετε τα XP Pro τα αγγλικά και το SP1. Τότε όλα δουλεύουν ρολόι. (το αρχείο msmqo.... υπάρχει τώρα!!!)

Το έλεγξα σε 3 διαφορετικά PC με τα ΧP τα Ελληνικά και το SP1 και σε όλα έγινε η ίδια δουλειά!!!

Θα ήθελα όποιος έχει τα Pro τα Ελληνικά με το SP1 να το δει και να μου πει αν γίνεται το ίδιο και σε αυτόν, και αν κανείς ξέρει τι φταίει...

(Έχω την εντύπωση ότι κάνει το ίδιο με το system restore αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος γι' αυτό).

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

αυτο το προβλημα σου το δημιουργει αν μετα την εγκατασταση των windows πας και κανεις κατευθειαν εγκατασταση το sp1 ?

αν οχι κανε τοτε εγκατασταση το sp1 και μετα βγαλε τα στοιχεια που θες να βγαλεις απο τα windows

Δημοσ.
αυτο το προβλημα σου το δημιουργει αν μετα την εγκατασταση των windows πας και κανεις κατευθειαν εγκατασταση το sp1 ?

αν οχι κανε τοτε εγκατασταση το sp1 και μετα βγαλε τα στοιχεια που θες να βγαλεις απο τα windows

το προβλημα φιλε μου μου το δημιουργει οταν παω να εγκαταστησω ή να αφερεσω στοιχεια απο τα windows .

δεν περασα το sp1 πανω ακομα και μου δημιουργει αυτο το προβλημα.

τι να κανω ;

αν αντικαταστησω το αρχειο αυτο απο το cd των αγγλικων windows xp pro χωρις sp θα υπαρχει προβλημα ;

Ευχαριστω για την βοηθεια σας παιδια να σαστε καλα ολοι σας !

Δημοσ.
Να αφήσεις το sp1 (φαντάζομαι εννοείς sp1a) και να βάλεις το sp3. Μπορεί να χρειαστείς και το windows install 3. Υπάρχει και το sp2.

Ή κάνε τα updates κανονικά.

δεν ενοω το sp1a αλλα το κανονικο sp1 που εχει βγει απο την microsoft στα τελη νμζω του 2002.

αρχες ή στα μεσα του 2003 βρηκε το sp1a.

Δημοσ.

Ισχύει ότι είπα παραπάνω.

Βάλε απ' ευθείας sp2 ή sp3, δεν βλέπω τον λόγο να μείνεις στο sp1.

Η MS έχει σταματήσει την διάθεση του sp1 και του sp1a γιατί πλέον δεν έχει καμία ουσία.

Επιπλέον, για να δουλέψουν σωστά οι θύρες usb 2.0 πρέπει να βάλεις από sp1a και πάνω, αλλιώς τις βλέπει σαν usb 1.0 (πιο αργό και από την καθυστέρηση).

Δημοσ.

Ισχύει ότι είπα παραπάνω.

Βάλε απ' ευθείας sp2 ή sp3, δεν βλέπω τον λόγο να μείνεις στο sp1.

Η MS έχει σταματήσει την διάθεση του sp1 και του sp1a γιατί πλέον δεν έχει καμία ουσία.

Επιπλέον, για να δουλέψουν σωστά οι θύρες usb 2.0 πρέπει να βάλεις από sp1a και πάνω, αλλιώς τις βλέπει σαν usb 1.0 (πιο αργό και από την καθυστέρηση).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...