paoad Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα εδώ και καιρό ψάχνω για καλή φωτογραφική μηχανή, προκειμένου ν'αρχίσω σιγά σιγά ασχολούμαι πιο ενεργά με την φωτογραφία που τόσο μ'αρέσει. Εδώ, στη Γαλλία που βρίσκομαι βγήκε μια προσφορα για τη παρακάτω μηχανή http://www.boulanger.fr/apn_panasonic_dmc-gf5_blanc_14-42mm/p_16525_636234.htm?xtor=AL-980-%5Bcomparateurs%5D&utm_source=icomparateur&utm_term=APN+PANASONIC+DMC-GF5+blanc+%2B+14-42mm&utm_medium=affiliation&utm_campaign=AL-980. Επειδή δν είμαι και πολύ σχετικός θα ήθελα τη βοήθεια σας. Να τη χτυπήσω? Ο φακός είναι ο απλος 14-42μμ. Περιμένω τις προτάσεις σας και τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 δωσε σωστο λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Αυτό ήθελε να βαλει λογικά: PANASONIC DMC-GF5 - 249€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonFighter Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εχω την gf6 και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Εγω την βρηκα και σε καλη τιμη, αν την βρειτε κατω απο 400 την προτείνω ανεπιφύλακτα! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα