Thanos1972 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 οκ το εαν με εχεις σε εκτιμηση και εγω σε αγαπαω καταλαβα οτι μιλας για μονιμη ζημια.εκτος και εαν εννοεις οτι δεν ειναι σταθεροι οι πυρηνες ρε παιδι μου.
MauMaus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 μπορουμε να καψουμε πυρηνα απ το οc ! ολοκληρωτικα ! τελειωτικα ! μπουυμμ αλλα αφου μ αγαπας κ συ οκ δεν επιμενω
Πέτρος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Γράφω από το κινητό, στα γρήγορα. Ο υπολογιστής από την ώρα που μπαίνει στο λειτουργικό, λειτουργεί απροβλημάτιστα, για ώρες. Το πρόβλημα, εμφανίζεται όταν πάω για boot και μόνο τότε. Σε restart, δεν έχει πρόβλημα. Τελευταία δοκιμή έκανα στα [email protected] με ΝΒ 2600 με [email protected] Στα ασφαλή όρια είμαι έτσι κι αλλιώς. Όσοι έχετε όρεξη και υπομονή και με βοηθάτε, ξαναδιαβάστε το αρχικό post. Ευχαριστώ. Sent from my Windows Phone 8X by HTC
Πέτρος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κοντά 4 ώρες κλειστός, άνοιξε απροβλημάτιστα. Θα τρέξω τώρα 1-2 τεστάκια για σταθερότητα και θα δούμε από εκεί και πέρα. Έχω την εντύπωση, και από τις παλιότερες προσπάθειες που είχα κάνει, πως και το δικό μου κομμάτι είναι λίγο ευαίσθητο και δε σηκώνει πολλά πολλά, αλλά και η μητρική δε μπορεί να το ταΐσει σωστά οπότε ίσως να έχει θεματάκια. Από εκεί και πέρα, αν είμαι σταθερός στα 3.8 με ρεύμα κάτω από 1.425 και ΝΒ 2600 με ρεύμα ως 1.25, μάλλον θα μείνω εδώ. Το πολύ πολύ να δοκιμάσω να ξεκινήσω στα 4, να φάω την αστάθειά μου και να ησυχάσω. Αν το θέμα με το Post ήταν από τις πολλές δοκιμές και με το ClearCmos συνήλθε, θα φανεί. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2013 από Πέτρος
Πέτρος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 So far, so good... [email protected]@1.4125, NB@[email protected]. Σταθερός, κλείνει, ξεκινά, όλα μάλλον καλά.
Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 αντε αντε Πάω, πάω... Με τρώει να τον ανεβάσω κι άλλο και να έχω τρεξίματα πάνω που (ψιλο)ησύχασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα