Προς το περιεχόμενο

το usb με το hi-fi δεν τα πανε καλα.

maggle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αγορασα προσφατα μια 40αρα σονυ και προσπαθουσα να τη συνδεσω με παλιου τυπου ενισχυτη με τα κοκκινα ασπρα βυσματακια,επισης σονυ.εχω συνδεσει ενα σκαρτ στο πισω μερος της απο το οποιο προεξεχουν κατι καλωδιακια(2 ζευγη κοκκινο ασπρο)τα οποια συνδεσα στον ενισχυτη.ηχος καθολoυ προς το παρων.καθως συνδεσα ομως dvd με ενισχυτη(παλι με βυσματα κοκκινο ασπρο)εγενετο ηχος dolby surround pro logic!!!τωρα ομως γιατι το στικακι δεν στελνει ηχο στον ενισχυτη παρα μονον απο το ηχειο της τηλεορασης?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O ηχος που εχεις τωρα δεν ειναι dolby pro logic ουτε για αστειο... Δεν γίνεται απο σήματα stereo να παρεις dolby pro logic. Λογικά ο ενισχυτης σου κανει καποιο virtual surround για να παίζουν όλα τα ηχεια.

Απο το usb ειναι λογικό αυτο που συμβαίνει. Επειδη απο εκει γινεται ψηφιακή αποκωδικοποίηση του ηχου, η tv δεν τα στέλνει στο scart. Θα έπρεπε να γίνει καποιο conversion, αλλα σχεδον καμια εταιρια δεν το κανει. Το usb δινει τον ηχο του μονο από την οπτική έξοδο της tv. Μια αλλη εκδοχή αλλα με κακη ποιότητα ηχου ειναι η έξοδος ακουστικών.

O ηχος που εχεις τωρα δεν ειναι dolby pro logic ουτε για αστειο... Δεν γίνεται απο σήματα stereo να παρεις dolby pro logic. Λογικά ο ενισχυτης σου κανει καποιο virtual surround για να παίζουν όλα τα ηχεια.

Απο το usb ειναι λογικό αυτο που συμβαίνει. Επειδη απο εκει γινεται ψηφιακή αποκωδικοποίηση του ηχου, η tv δεν τα στέλνει στο scart. Θα έπρεπε να γίνει καποιο conversion, αλλα σχεδον καμια εταιρια δεν το κανει. Το usb δινει τον ηχο του μονο από την οπτική έξοδο της tv. Μια αλλη εκδοχή αλλα με κακη ποιότητα ηχου ειναι η έξοδος ακουστικών.

μα το dolby pro logic upmix του stereo Ηχου ειναι.

το dolby digital εχει μονο ξεχωριστα καναλια.

To dolby pro logic ειναι πολυκαναλη πληροφορία. Για την διανομή του θελει η ψηφιακή διασύνδεση η αναλογικές 5,1 (δηλαδή σύνδεση ανα κανάλι ξεχωριστά).

Εσυ φιλε μου αναφέρεσαι στο Dolby stereo η Dolby surround. Με την μέθοδο matrix πολλοι ενισχυτές κανουν ψευδό surround. Οταν αναφερόμαστε για σωστο home cinema μιλαμε για 5 διακριτά κανάλια, τα οποια για λειτουργήσουν σωστα, απαιτούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρω άνωθεν.

δλδ απο την εξοδο των ακουστικων μονο?και τι καλωδιο χρειαζομαι για να το κανω αυτο?η αν υπαρχουν τιποτα μικρα ηχειακια γι'αυτη τη δουλεια?απο την θυρα hdmi δεν μπορω να βγαλω ηχεια?

Απο την έξοδο ακουστικών απαιτείται καλώδιο rca to Jack 3,5". Από την hdmi μπορείς να βγάλεις ήχο, μόνον αμα έχει την ένδειξη arc. θα πρέπει να συνδεθεί σε συμβατό όμως home cinema με arc control η ενιχυτη av.

• Like 1

Απο την έξοδο ακουστικών απαιτείται καλώδιο rca to Jack 3,5". Από την hdmi μπορείς να βγάλεις ήχο, μόνον αμα έχει την ένδειξη arc. θα πρέπει να συνδεθεί σε συμβατό όμως home cinema με arc control η ενιχυτη av.

αυτο το σετ ηχειων,μπορω να το συνδεσω απευθειας στην tv με οπτικη η hdmi?

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10119201&cmicc=skroutz#!prettyPhoto[gallery]/1/

Με οπτικη ινα ναι μπορεις

τελικα  να παρω αυτη λογω μπατζετ.τι λετε αξιζει τον κοπο η οχι,καθως η τηλεοραση μου εχει καλο ηχο αλλα ειναι μολις 20 watt.http://www.kotsovolo...-samsung-hwf350εγω θα προτιμουσα να παρω ομως αυτο http://www.sony.gr/s.../specifications γιατι ειμαι φαν της σονυ αλλα γιατι ειναι ακριβοτερο ενω εχει μολις 60w?και κατι ακομα το εν λογω soundbar εχει εξοδους rca.αν απο τη μια ακρη "γδυσω" τα καλωδια θα μπορεσω να το συνδεσω στον παλιο μου ενισχυτη που εχει εξοδους για ηχεια με κλιπς?http://www.hifi-pict...y STR-DE315.htm .ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

To dolby pro logic ειναι πολυκαναλη πληροφορία. Για την διανομή του θελει η ψηφιακή διασύνδεση η αναλογικές 5,1 (δηλαδή σύνδεση ανα κανάλι ξεχωριστά).

Εσυ φιλε μου αναφέρεσαι στο Dolby stereo η Dolby surround. Με την μέθοδο matrix πολλοι ενισχυτές κανουν ψευδό surround. Οταν αναφερόμαστε για σωστο home cinema μιλαμε για 5 διακριτά κανάλια, τα οποια για λειτουργήσουν σωστα, απαιτούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρω άνωθεν.

το dolby pro logic ειναι αναλογικο,πως θα το συνδεσειες με ψηφιακη εξοδο?

ψηδιακο ειναι to dolby digital.

το dpl μεταφερει 4 καναλια ηχου μεσα απο στερεοφωνικο καλωδιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...