dinosz750 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα! Θέλω να κάνω oc τον επεξεργαστή και χρειάζομαι για αρχή μια ψύκτρα. Σε ξένα φόρουμ βλέπω προτείνουν την Coolmaster Hyper 212 Evο. Αξίζει; Επίσης θα χωράει στο κουτί μου; Έχω το Coolmaster CM690 II Basic Επίσης, θα πρέπει να αγοράσω θερμοαπαγωγική πάστα ή θα περιλαμβάνεται μαζί με την ψύκτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τι απαιτήσεις έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/434002/Arctic-Freezer-i30.html 35,00 http://www.skroutz.gr/s/3906527/Xigmatek-Gaia-II.html 35,00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα! Θέλω να κάνω oc τον επεξεργαστή και χρειάζομαι για αρχή μια ψύκτρα. Σε ξένα φόρουμ βλέπω προτείνουν την Coolmaster Hyper 212 Evο. Αξίζει; Επίσης θα χωράει στο κουτί μου; Έχω το Coolmaster CM690 II Basic Επίσης, θα πρέπει να αγοράσω θερμοαπαγωγική πάστα ή θα περιλαμβάνεται μαζί με την ψύκτρα; H coolemaster εχει, Ύψος Ψήκτρας 150 έως 179mm ,δηλαδη,15-17,9 cm. Το κουτι σου,21,45 cm. Αρα; Μετρα απο την μητρικη,απο την cpu εως το πλαινο ΠΟΣΑ εκατοστα εχεις διαθεσιμα για σιγουρια; Γιατι η μητρικη εχει και αποστατες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα! Θέλω να κάνω oc τον επεξεργαστή και χρειάζομαι για αρχή μια ψύκτρα. Σε ξένα φόρουμ βλέπω προτείνουν την Coolmaster Hyper 212 Evο. Αξίζει; Επίσης θα χωράει στο κουτί μου; Έχω το Coolmaster CM690 II Basic Επίσης, θα πρέπει να αγοράσω θερμοαπαγωγική πάστα ή θα περιλαμβάνεται μαζί με την ψύκτρα; Η 212 ειναι πολυ καλη ψυκτρα και απ'οτι βλεπω σε διαφορα forums χωραει ανετοτατα στο κουτι σου. Παστα εχει η ψυκτρα μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 χωραει ανετα η ψυχτρα μεσα και εχει και παστα μεσα.πολυ καλη για τα λεφτα της αλλα οχι για τα τερματα.προχωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinosz750 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ωραία! Θα την παραγγείλω λοιπόν! Δεν θέλω να την τερματίσω, απλά να την ανεβάσω λίγο! Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Τον επεξεργαστή εννοείς βασικά :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinosz750 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Τον επεξεργαστή εννοείς βασικά :Ρ Ναι έβαλα "την" γιατι παραπάνω ο φίλος έγραφε "την cpu". SOS!!!! Έβαλα την ψύκτρα αλλά μου μπλοκάρει τελείως την 1η θέση από τις RAM. Έχω αυτές τις Site: Corsair Vengeance 2 x 4GB Ορίστε και Site: φώτο με την μια RAM . Μπορώ να βάλω τις RAM στις λευκές υποδοχές αντί για τις γαλάζιες που τις είχα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ναι! Βαλτες στις λευκες θεσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinosz750 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ναι! Βαλτες στις λευκες θεσεις. οκ σ ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα