Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να κάνω oc τον επεξεργαστή και χρειάζομαι για αρχή μια ψύκτρα. Σε ξένα φόρουμ βλέπω προτείνουν την Coolmaster Hyper 212 Evο. Αξίζει; Επίσης θα χωράει στο κουτί μου; Έχω το Coolmaster CM690 II Basic

Επίσης, θα πρέπει να αγοράσω θερμοαπαγωγική πάστα ή θα περιλαμβάνεται μαζί με την ψύκτρα;

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να κάνω oc τον επεξεργαστή και χρειάζομαι για αρχή μια ψύκτρα. Σε ξένα φόρουμ βλέπω προτείνουν την Coolmaster Hyper 212 Evο. Αξίζει; Επίσης θα χωράει στο κουτί μου; Έχω το Coolmaster CM690 II Basic

Επίσης, θα πρέπει να αγοράσω θερμοαπαγωγική πάστα ή θα περιλαμβάνεται μαζί με την ψύκτρα;

H coolemaster εχει,

Ύψος Ψήκτρας 150 έως 179mm ,δηλαδη,15-17,9 cm.

Το κουτι σου,21,45 cm.

Αρα; B)

Μετρα απο την μητρικη,απο την cpu εως το πλαινο ΠΟΣΑ εκατοστα εχεις διαθεσιμα για σιγουρια;

Γιατι η μητρικη εχει και αποστατες.

Δημοσ.

Η 212 ειναι πολυ καλη ψυκτρα και απ'οτι βλεπω σε διαφορα forums χωραει ανετοτατα στο κουτι σου. Παστα εχει η ψυκτρα μαζι.

Δημοσ.

Ωραία! Θα την παραγγείλω λοιπόν! Δεν θέλω να την τερματίσω, απλά να την ανεβάσω λίγο! Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Δημοσ.

Τον επεξεργαστή εννοείς βασικά :Ρ

Ναι έβαλα "την" γιατι παραπάνω ο φίλος έγραφε "την cpu". :D

SOS!!!!

Έβαλα την ψύκτρα αλλά μου μπλοκάρει τελείως την 1η θέση από τις RAM. Έχω αυτές τις Link.png Site: Corsair Vengeance 2 x 4GB

Ορίστε και Link.png Site: φώτο με την μια RAM . Μπορώ να βάλω τις RAM στις λευκές υποδοχές αντί για τις γαλάζιες που τις είχα;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...