Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια μια ερωτησουλα εχω αξειζει το laptop αυτο ??

Asus x55c-sx105H

15.6 Zoll
Intel Core i3-2370m (2.4GHz)
4Gb Ram DDR3
500GB Hard disk HDD καπως ετσι λεγετε αυτο δεν εχω ιδεα.. :P
HD Graphics 3000
Windows 8
IceCool

419€
το λαπτοπ το θελω για καμμια τενια σερφαρισμα στο ιντερνετ και να παιζω κανα League of Legends και Lineage2 oxi στα φουλ γραφηκα αλλα να μην κολαει...τι λετε?? Η Asus σαν ετερια βγαζει καλα λαπτοπ?? γιατι εχω ενα μινι λαπτοπ και δεν θα το ελεγα και πετυχιμενο 100% αλλα ειναι μικρο

Επεξ/σία από trikos93
Δημοσ.

Εγω θελω να μου κανει αυτη την δουλεια πρωτα απο ολα να αντέξει 2-3 χρονακια και να πεζει lineage Kai League of legends και κανενα αλλο RPG παιχνιδι τωρα 20€ Κατω 20€ πανω δεν πειραζει αυτο απλα δεν μπορω να καταλάβω πως πανε οι επεξεργαστές και ολα αυτα πως μετρειουντε; Η Asus σαν ετερια ειναι καλη;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Όχι  και από μένα, 400+ ευρώ για μηχάνημα με επεξεργαστή δεύτερης γεννιάς είναι πολλά.

Η Asus δεν είναι άσχημη εταιρεία, αρκεί να προσέχουμε,όσο μπορούμε, αυτό που έχουμε. Γνωστός μου,με Asus Laptop, παραπονιόταν ότι ανεβάζει θερμοκρασία και ότι το βυσματάκι όπου κουμπώνει το τροφοδοτικό είχε χαλαρώσει μέσα στον πρώτο χρόνο. Αυτή ήταν η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή? Το Laptop το είχε μόνιμα πάνω σε χαλί ή παπλώματα και όταν το είχε για φόρτιση, αφημένο πάνω στο χαλί, τα πιτσιρίκια του έτρεχαν όλη την ώρα πάνω από το καλώδιο. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, είναι άδικο να κατηγορούμε τις εταιρείες.

Στο θέμα μας τώρα ,με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρείς με CPU τρίτης γεννιάς και γραφικά HD4000, όπως για παράδειγμα κάτι σαν  αυτό

Δημοσ.

Εντάξει απο 419 θα το κατεβάσουν στα 380 τωρα το καταλαβα αυτο με τις γενιές οταν αρχίζει απο 2 ειναι δεύτερης γενιάς και οταν απο 3 τοτε τρίτης..:) οκ θα ξανα ριξω μια ματια μηπως βρω κανενα καλυτερο με τα ιδια λεφτα αν στην χειρότερη περνω αυτο παιδια μια ερώτηση ακομα το ι3 επεξεργαστή που εχει κοίταξα στο ιντερνετ και λεει πως εχει δυο πυρήνες δηλαδη 2.4 και 2.4 αλλα δεν ειναι dual core

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...