nikbel1998 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Παιδια τριτη φορα τον τελευταιο μηνα εμφανιζει μπέ οθονη οτο laptop και σταματαει ξαφνικα η λειτουργεια του . Την τριτη φορα προλαβα και διαβασα σε καποιο σημειο τησ μπλε οθονης το SYSTEM-SERVICE-EXCEPTION . το λαπτοπ ειναι της dell και ειναι εκτος μηνας που το αγορασα καινουργιο .το κοιταξα απο κατω μηπως ειναι ζεστο αλλα ηταν κανονικα . μην σας πω και κρυο κιολας ...Γενικα δεν ζεσταινεται ευκολα . Πειτε μου σας παρακαλω τι πρεπει να προσεξω ...
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Η dell εχει το καλύτερο σερβις, παίρνεις τηλεφωνο, ερχονται σπιτι σου και στο φτιαχνουν
nikbel1998 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Να δικαιολογειται φιλε μου το προβλημα αυτο στο service ή αν ειναι καποιος ιος ή ξερω γω τι να μου πουν να πληρωσω ?
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Αυτο δεν το ξέρω, ας απαντήσουν αλλοι.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 μπες σε ασφαλη λειτουργια με δικτυο και κατεβασε malwarebytes Και κανε scan.Νομιζω ομως οτι δεν ειναι θεμα ιου.
nikbel1998 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Παιδια τωρα δεν εχει καθολου ηχο.....Δηλαδη ειτε απο σαιτ στο ιντερνερ οταν παιζουν μουσικη ή καποιο βιντεο ειτε απο μουσικη που εχω αποθηκευση στο pc μου .........Δεν ακουγεται τιποτα ......Τι να φταιει βρε παιδια ????????????????????????????
Xristaras12 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ειτε εχει κλεισει ο ηχος(πηγαινε στον πινακα ελεγχου)ειτε ξαναπερνα τον driver του ηχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα