Kostasspil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια, εχω ενα Toshiba Sattelite c655d και ενω δουλευε κανονικα (φορτιζε παραλληλα) ξαφνικα εκλεισε και δεν ανοιγει παλι. Ουτε φορτιζει! Καμια ιδεα περι τινος προκειτε; Ειναι εκτος εγγυησης δυστυχως. Ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
jimmyhofa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Για αρχή δοκίμασε με έναν καινούργιο φορτιστή έτσι όπως τα λες άδειασεη μπσαταρία και για αυτό δεν ξαναανοίγει
Jannis64 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Σαν πρόβλημα τροφοδοτικού φαίνεται. Δοκίμασε αυτό που σου πρότεινε ο jimmyhofa και αν δεν έχεις αποτέλεσμα, επόμενος ύποπτος είναι το powerjack στη μητρική.
Kostasspil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχω καποιο αλλο φορτιστη να δοκιμασω. Παντως μεχρι την ωρα που εκλεισε εδειχνε να φορτιζει κανονικα. Sent from my iPhone using Insomnia
noobsaibot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 δοκίμασε να βγάλεις μπαταρία να πατήσεις το power για 20 δευτερόλεπτα και να ξαναβάλεις μπαταρία πάνω.Επίσης δοκίμασε χωρίς μπαταρία μόνο με φορτιστή. Πάρε πολύμετρο και μέτρα το output voltage του φορτιστή και αν βγάζει τάση σωστή μέτρα μέτρα pinakia λάπτοπ και μπαταρίας.
plpapadopoulos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να είναι και βραχυκύκλωμα στο κύκλωμα φόρτισης. Βγάλτο από το ρεύμα, άστο χωρίς μπαταρία και χωρίς τον φορτιστή κουμπωμένο επάνω για τουλάχιστον μισή με μία ώρα να αποφορτιστεί πλήρως ό,τι στατικό έχει μαζέψει μέσα. Βάλε φορτιστή ΧΩΡΙΣ να βάλεις τη μπαταρία επάνω και δες αν ανάβει. Έπειτα σβήστο και βάλε και τη μπαταρία επάνω και άναψε το πάλι. Αν δεν ανάβει και πάλι εξετάζεις το να έχεις χαλασμένο φορτιστή σε πρώτη φάση και προβληματικό mobo σε δεύτερη.
Kostasspil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Τα εκανα ολα και τζιφος. Θα τσεκαρω και τον φορτιστη κ θα σας πω. Ελπιζω να ναι φορτιστης γιατι το μυαλο μου πηγε σε μητρικη. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα