someone- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα θελω να αγορασω μια τηλεοραση για να αντικαταστησω την crt που εχω, η αποσταση απο τον καναπε ειναι περιπου 3 μετρα και απο το γραφειο περιπου 1,5 μετρο, ταινιες κτλ θα βλεπω απο τον καναπε οταν ειμαι στο γραφειο καμια ματια θα ριχνω οποτε λεω να παω για 42αρα ετσι; δε με ενδιαφερει να ειναι 3d η smart tv, θελω να ειναι led και full hd και η τιμη οσο πιο κοντα στα 300 ευρω γινεται :-Ρ υ.γ.: ας ελπιζουμε και σε καμια προσφορα αυριο σε e-shop, πλαισιο, ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 η πιο κοντινη σε αυτα που ζητας ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/3006106/Samsung-UE42F5000.html αν υπαρξει καμια προσφορα, θα εισαι τυχερος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 εχω διαβασει και αλλα θεματα και ειδα να προτεινετε πολυ την f5000 και την 32αρα και την 42αρα, μακαρι για να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 θελουμε, δεν θελουμε, δεν γινεται να ΜΗΝ την προτεινεις, ακομα κι αν δεν το θες...!!! http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/6200_6466_342155_356336/LED-LCD-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-MPEG4-28-%CE%AD%CF%89%CF%82-32-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-Full-HD.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 δεν ειναι καλυτερα να παω σε 42αρα για αποσταση ~3 μετρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 φιλε someone-, μονο το μπατζετ σε περιοριζει..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Η απόσταση θέασης στο δικό μου σαλόνι είναι περίπου 2,5 m και τώρα κάποιες φορές λέω στον εαυτό μου. Ρε ποuστη μου έπρεπε να πάρω 50άρα κι όχι 42άρα. Το μάτι συνηθίζει γρήγορα συν ότι οι μαύρες μπάρες αφαιρούν αρκετή επιφάνεια απ' τη tv. Πάρε τη μεγαλύτερη τηλεόραση με τα χρήματα που διαθέτεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OrPolyzos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Συμφωνώ με τον "Aristomaxos". Θα συνηθίσεις πολύ γρήγορα. Μη το σκέφτεσαι καν για 32άρα, πήγαινε κατευθείαν σε 42άρα που γενικά είναι 100 ευρώ πάνω η τιμή τους στα ίδια μοντέλα οπότε αξίζει... μη σου πω και 46άρα αν στο επιτρέπει το Budget σου γιατί ανεβαίνει λίγο η τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 δεν ειναι καλυτερα να παω σε 42αρα για αποσταση ~3 μετρα; Ναι, πράγματι καλύτερα είναι. Βέβαια, η 42αρα samsung F5000 ξεκινάει απο 385 ευρώ, αλλά για μένα αξίζει να κάνεις μια υπέρβαση. Τηλεόραση δεν αγοράζουμε συχνά πυκνά. Απ' το να πάρεις μια μικρή και μετά να το μετανιώσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Η διαφορα 32αρας με 42αρα ειναι μεγαλη, το προβλήμα με αγορα μεγαλυτερης ειναι οτι αυξανεις αυτοματα τις αναγκες σου. Το 1.5 μετρο ειναι λιγο για 42αρα αλλα για 3 εισαι Ok. Βεβαια πρεπει να εκτιμησεις και το τι αντεχει ο χωρος μια μεγαλυτερη συσκευη κανει το χωρο να φαινεται πιο μικρος, πρεπει να εκτιμησεις ολες τις παραμετρους γιατι σπιτι εχεις και οχι κινηματογραφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Με "λίγο" στριμωξίδι, μπορείς να τα' χεις και τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα