zorans Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ο ανηψιος μου, μου έφερε να δω αυτό παραπονούμενος οτι κολλαει τρελα. Είναι απο κείνα τα netbook που έδιναν δωρεάν στους μαθητές πριν καμια 5ετία. Το εν λόγο μηχάνημα ηταν παρατημένο καπου 3-4 χρόνια, πρακτικά χρησιμοποιηθηκε μονο κατα τον πρώτο χρόνο. Τώρα ο ανηψιος αποφάσισε να το ξαναχρησιμοποιήσει, αλλα εχει αγανακτήσει. Πραγματι δοκιμαζοντάς το εγω ο ίδιος ειδα οτι: -μπουτάρει σε περιπου 4 λεπτα. -για να ανοιξει οποιαδήποτε εφαρμογη θέλει κανα λεπτο. -ο firefox σερνεται , βαρια ανοιγει χωρις να κολλησει 3 καρτέλες. -δεν μπορεις να δεις σχεδον τιποτα στο youtube χωρις να χανονται καρε ή να πιξελιάζει ή να κολλάει. -τα mkv αρχεια πιξελιάζουν τρελά, Ξέρω είναι παλιο μηχάνημα αλλα ειναι δυνατον να ειναι τόσο χάλια; Σκέφτηκα να κάνω ένα format αλλα αξίζει τον κόπο; μήπως απλα το μηχανημα είναι πολυ ξεπερασμένο, δεν σώζεται και είναι πρακτικα για πέταμα;
thelos257 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ο ανηψιος μου, μου έφερε να δω αυτό παραπονούμενος οτι κολλαει τρελα. Είναι απο κείνα τα netbook που έδιναν δωρεάν στους μαθητές πριν καμια 5ετία. Το εν λόγο μηχάνημα ηταν παρατημένο καπου 3-4 χρόνια, πρακτικά χρησιμοποιηθηκε μονο κατα τον πρώτο χρόνο. Τώρα ο ανηψιος αποφάσισε να το ξαναχρησιμοποιήσει, αλλα εχει αγανακτήσει. Πραγματι δοκιμαζοντάς το εγω ο ίδιος ειδα οτι: -μπουτάρει σε περιπου 4 λεπτα. -για να ανοιξει οποιαδήποτε εφαρμογη θέλει κανα λεπτο. -ο firefox σερνεται , βαρια ανοιγει χωρις να κολλησει 3 καρτέλες. -δεν μπορεις να δεις σχεδον τιποτα στο youtube χωρις να χανονται καρε ή να πιξελιάζει ή να κολλάει. -τα mkv αρχεια πιξελιάζουν τρελά, Ξέρω είναι παλιο μηχάνημα αλλα ειναι δυνατον να ειναι τόσο χάλια; Σκέφτηκα να κάνω ένα format αλλα αξίζει τον κόπο; μήπως απλα το μηχανημα είναι πολυ ξεπερασμένο, δεν σώζεται και είναι πρακτικα για πέταμα; Ετσι μηχανιμα που ειναι με αυτα τα χαρακτηριστικα: Netbook, Οθόνη: 10.1" Ανάλυση: 1024x600, CPU: Intel Atom N270 1.6 GHz, Μνήμη: 1 GB, GPU: Intel GMA 950, Σκληρός Δίσκος: 160 GB HDD, Windows XP αν ειμουν στην θεση σου θα το εκανα ενα φορματρισμα παντοτε με το recovery disk ή recovery usb της toshiba και θα αφαιρουσα τα αχρηστα προγραμματα οπως office trial , antivirus trial και οτι αλλο δοκιμαστικο προγραμμα ειχε θα ευχομουνα να μην σερνοταν τοσο αλλιως θα εβαλα τα xp lite. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα